حالا خیلی عجله داری , از زندگی لذت ببرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا خیلی عجله داری , از زندگی لذت ببرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالم از این بده که هستی ولی نیستی پیشم
تنهایی میکشتم تنها حریفش نمیشم
(sm172)
تو نمیدونی . ک.یر تو زندگی که من دارم . (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A l i REZA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی یه بلایی سر ادم در آوردن اینا که دیگه آرزوت این باشه که بمیری زودتر
کدام لذت دلت خوشه ..
(sm3)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فهمیدم مشکل چیه
باس یکیو جور کنم دیگه ژق حال نمیده (sm128)
گوگل برا شمام باز نمیشه؟
فکر کنم اینجا قانون خاصی نداره
از چه لحاظ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirGraph [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره سهند، باز میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]