(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)
من خودم انتقاد دارم به شعرای صفا ولی این که الان مثال زدی نه پیچیدس نه پیچونده نمیدونم چجوری میخونی اینو پیچیده میبینینقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن ربطي به عشق به خدا ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون عشق تخميه زميني منظورش بوده
مثال بود بين غزلي كه روان و شيوا ست با غزلي كه لقمه رو ميپيچونه دور دهنشنقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)شرفرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و مکروا و مکرالله و الله خیرالماکرین.نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورش از حیله خدا اینه هرکی بخواد حیله کنه خدا حیلشو بدتر به خودش برمیگردونه.
الان چه ربطی داشت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت تفسیر الهی کردی خودتم از خودت شاکی شدی که چرا الهی نیست؟(sm2)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبرگزاری مهر: حسین عرفانی دوبلور پیشکسوت که این چند ماه دچار بیماری شده بود امروز ۲۱ شهریور درگذشت.حسین عرفانی به علت سرطان ریه در بخش مراقبت های ویژه بستری بود که امروز ۲۱ شهریور ماه متاسفانه در بیمارستان دار فانی را وداع گفت.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]عرفانی متولد ١٣٢١ است و با بیش از پنج دهه فعالیت، دوبلور بازیگرانی همچون «اکبر عبدی» در فیلم سفر جادویی، «کاظم افرندنیا»، «جمشید هاشمپور»، «محمد برسوزیان»، «محمد مطیع» و شخصیت های خارجی مانند آرنولد، تامی لی جونز، ساموئل ال جکسون ، دنزل واشنگتون ، لارنس فیش برن، مورگان فریمن و سیلوستر استالونه بوده است.
حتی من که علاقه ای به دیدن فیلم دوبله شده نداشتم صداشو دوست داشتم دیگه ماندگارترینش دوبلوریه آرنولد تو ترمیناتور بود (sm74)