خوبی در کار نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کی انتظار داری؟
اینا رو قبل قلب من هم گفتم
نمایش نسخه قابل چاپ
خوبی در کار نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کی انتظار داری؟
اینا رو قبل قلب من هم گفتم
وقتی شادمهر آهنگسازش باشه باید امید داستثنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این تیم یه کاری کرده، فربُد کلا خود شادمهرم دیگه قبول نداره!(sm30)
آلبوم تصویر 11 دی ماه پخش میشه؟
(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111)
شادمهر اهنگ ژینا گل من(sm127) دیوانه کنندست
البوم خیالی نیست به نظر من بهترین البوم شادمهره
تنظیم کننده کار استعداد اینو داره گند بزنه به ملودینقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعید زمانی ک بازم بهتر از این هاشمیه داغونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد خالطور که برای عروسی ها باید ارگ بزنهنقل قول:
سعید هم دینگ دینگی بیشتر نیست تنها خوبیش اینه خالطور نیست
نگاه پنجره(sm178)
من امیدم ب نقطه ضعف زیاده چون ملودی از خودشه. . فقط ترسم از ترانست ک میترسم دوباره محرابی ی ترانه داغون و کوتاه دیگه داده باشه شادمهرنقل قول:
منم امیدوارم گند نزنه فقط تنظیمو.(sm74)نقل قول:
آره، مهرابی خیلی بد هم ترانه نمیگه فقط کوتاهه! :/ ایشالا این یکی بلند و عمیق تر باشهنقل قول:
تاریخ پخش مشخص نشده
(sm111)
تاریخ ریلیز البوم مشخص شده ولی
1 ژانویه 2018
(استوری علیزضا حقیقی)
(sm50)
(sm127)
میخوام باتو یکی باشم
میخوای واسه تو کی باشم؟!
اگه تا اخرش باشی
میخوام تا اخرش باشم.
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب شعر فاخری مرحبا گلیم باف همینجور بباف ادامه بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm120)
آخه یکی نیست ب این عوضی فرشباف بگه آخه ترانه سرا بهتر از این محرابی داغون نبود پیدا کنی واسه شادمهر
آهنگ عارف این وسط چی شد؟
نمیدونم...اگه کنسل شده بود خود عارف میگفتنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدای خوندن و خنده هاش (sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتظار تو و بی تابی رو خیلی دوس دارم
لول
حس خوبیه...(sm50)
چقدر آرامش بخش این ترانه
حیف مهدی کساییان ک ترانه هاش کلا کنسل شد
(sm111)(sm127)
تو صفحه ای که لینک این آهنگ فوق العاده رو میزارننقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با نوازندگی گیتار بی نظیر شادمهر و کیبورد بهروز صفاریان حرف زدن از آهنگ کاور و ضعیف حس خوبیه با تنظیم میلاد خالتور به نظرت خنده دار نیست؟
من خود ترانه را گفتم و خوندن شادمهر. کاری ب آهنگ و تنظیمش ندارم... شما هم حرص زیادی نخورنقل قول:
این افکار حرص خوردن که داره هیچ ادم دوس داره خودشو یه کار دیگه هم کنهنقل قول:
کل کار یک قرون نمی ارزه
بزار بره صفحه بعد اون موقع در مورد این ترانه حرف بزن
تو صفحه ای که این موزیکه حرومه از ترانه حس خوبیه گفتن
بهتره اطلاعاتت را هم بالا ببری ..میکس و مستر کار از محمد فلاحی بوده و هیچ ربطی ب میلاد هاشمی ندارهنقل قول:
من اسم میکس و مستر آوردم؟ نشونم بدهنقل قول:
میگم تنظیم میلاد خالتور
اصلا تو آهنگ اسم تنظیم کننده نیست... نوشته الهام گرفته از آهنگ عربی... شما خودتم جر بدی فایده نداره شادمهر هرکاری دوست داره میکنه و هیچ کاری ب من و تو نداره..الان اون ب فکر کنسرت گذاشتن و پول درآوردن .حالا هی شما بیا بگو فلان..چ فایده وقتی هیچ تاثیری ندارهنقل قول:
اولم درست صحبت کن تو کم خودتو جر بده یه بار دیگه چرت بگی کاریت میکنم این طرفا پیدات نشهنقل قول:
این آهنگ تنظیم میلاد هاشمیه چیزی حالیت نیست الکی چرت و پرت نگو اون چیزی که تو میگی ملودیه که کاوره