درست ترین چیزی که تو این ممکلت از مردم میگیرن مالیاته ...
نمایش نسخه قابل چاپ
درست ترین چیزی که تو این ممکلت از مردم میگیرن مالیاته ...
(sm2)زورم نباشه این همه ثروت داره ایران . میان از مردمم پول میگیرن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونوقت یه جمع بندی کنی همه ش میره سمت چیزای تخمی مث فوتبال یا .. انقد هست که الان تو خاطرم نیست (sm70)
بس است دیگر
ولی بخوای بری وام بگیری بی شرفا صد تا بهانه در میارن . (sm50)
سرعت نت افتضاح(sm3)
در سرور خارجی البته
من سرعتم همیشه روی 1 مگ دانلود می چسبه و افت سرعت ندارم
مشکل از اپلود بوی بود الان خوب شد...بهترین تایم دانلود4تا6صبحه
(sm3)
- (sm50)
اینترنتم قطع وصل میشه دوروزه نتونستم بیام ...(sm81)
(sm50)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات (sm127) نمیدونم والا (sm50) دیگه پیگیرش نشدم نمیدونم الان خوب حساب میشم یا هنو مریض (sm120)
درست یادم نمیاد ولی فک کنم قبلا یوزر دیگه ای داشتی... خوشبختانه یا بدبختانه کم حافظه شدم... (sm50)
پروانه ها به سوختن در شمع دلخوش اند...(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امان از این جوجه کاربرا (sm3)
البته ما هم یک زمانی جوجه کاربر بودیم ولی اینطوری نبودیم (sm59)
چس کاربر(sm50)
دقيقا مث پايه بازى خدمته و بنده بشدت با پايه بازى موافقم
ساسی پایه بازی دیگه چیه (sm120)
البته حساب ميثم براى من و ما جداست...
ايشالا برى خدمت مى فهمى(sm59)
با اصطلاحات، چس ماه و پسر خدمتى و مادر خدمتى و عروس خدمتى آشنا مى شى(sm120)
رفیق از سه بُعد خرابتم (sm127)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدمت یگان نیرورهای دریایی فقط یادش به خیر (sm50)
فرمانده هم میومد با ما میکشید (sm50)
به من ایراد نگیر که چرا دیوونه ام
اگه دیوونه نباشم چجوری آروم شم ... (sm50)
چاکرم ناز.... (sm93)
تو خدمت آدم حواسش نباشه خيلى راحت اسير مواد مى شه، بغل کانکس ما ى پاسگاه انتظامى بود، ب معناى واقعى من ب گا توو بگا بود!!! شبا تو اشپزخونه يا اتاق نگهبانى بچه هاى اونجا سيگارى و ترياک و خلاصه هرچى دستشون مى رسيد مى کشيدن
تو لوشان هم بودم بچه ها تو پارکينگ پاسگامون گل و سيگارى و مى زدن (sm50)
من ولى بزرگترين خلاف زندگيم همين سيگار کشيدن تو انجمنه(sm50)
میلاد ، چرا مهر داد آسمانی این قدر خوبه !؟ (sm29)
وقتی شعرای شهیار یا زویا رو می خونه ، اصلا آدم روانی میشه . . . (sm50)
ماهکِ من حبّه یِ نور (sm81)
کلا من از هنرمندایی که اونور کار میکنن به جز شهیارِ جان که بحثش جداست از همه ی دنیا و آدماش ، فقط مهرداد آسمانی و شهریار رو قبول دارم چون همیشه کار خوب منتشر کردن حتی یه کار متوسط هم تو کارنامه شون نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار ننه بارون که ترانش مالِ زویا ست رو گوش کن ، بی نظیر تشریف داره ، بی نظیر ...
دلکوک ،ساخته مهرداد واقعا شاهکاره(sm25)
Fu..ck My Heartنقل قول:
بعد از مدت ها آلبوم منیفست رو پلی کردم ...
موزیک هوی متال ممنوع است ... (sm50)
چه بارونی گرفت (sm50)
گل خوردیم(sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
گل زدیم(sm118)
واقعا متاسفم واسه این فوتبال
سیرجانی ها دارن سپیدرودی هارو میزنن (sm74)
(sm50)
چیز عجیبه نیس(sm172)