گل من ، بهار من ، امید و قرار من کجایی نگار من ، کجایی
نشینم به راه تو ، به شوق نگاه تو ، که یک شب چو ماه نو درآیی ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
گل من ، بهار من ، امید و قرار من کجایی نگار من ، کجایی
نشینم به راه تو ، به شوق نگاه تو ، که یک شب چو ماه نو درآیی ... (sm50)
به همون دلیلی که تو اینقد خزینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من واقع بین تشریف دارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
اعلام نامزدی پسر ۱۲ ساله با دختر عموی ۱۱ سالهاش در مصر، واکنشهای زیادی از سوی مردم این کشور و همچنین رییس مرکز کمکهای حقوقی زنان در پی داشت. پدر داماد این خبر را در جریان برگزاری جشن عروسی برادر بزرگتر پسربچه اعلام کرد و باعث شوک میهمانان شد. براساس قوانین مصر ازدواج زیر سن قانونی ۱٨ سال ممنوع است.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه ارزش گوش دادن داره - اتفاقا این که کاراش خوبه رو باید به فن سامی بیگی بگی تا قبول کنه ... (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش محسن یه آهنگ تو این فصل بده بیرون غیر از آهنگ مناسبتی ! (sm50)
(sm2)