امیر بنش کن(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر بنش کن(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عیبی نداره امیر بن کن تا فردا (sm59)
رسول تعصب داره رو چاوشی بدجور هم تعصب داره ، شاید منم بودم ناراحت میشدم ... همه ی شما پسریانم هستین و در قلب بابا اسی جای دارین . بیایید در آغوش بابا اسی تا رستگار شوید (sm107)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی نامردی (sm2)بزار دارم برات با اردشیر خان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو من چند روز پیش در مورد پیج های طرفداری شادمهر گفتم (sm120) مسعود 741 شاهد پخ میداد بهش گفتم کامینگ سون رسمی رو شادمهر میزنه که زد (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حلول ماه مبارک رمضان بر آحاد روزه بگیران مبارک
داستان این سینا حجازی چیه ؟؟ از محسن اوومد بالا شاخ شده حالا ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)از برکات شهرزاد
مزخرفترین البوم چاوشی.فقط اهنگ شیدایی رو شااااید بشه دو سه بار گوش داد.اختلاف فاحش ترک ها رو میشه با ترک های شهرزاد حس کرد اونها کجا این کجا.انگار اصلا دو تا خواننده مختلف هستند.
ملت بعد سحر نمیخوابن میریزن سر ما (sm3)نامردا ساعت کاری رو تغیر ندادن (sm3) دلم درد میکنه سحری زیاد خوردم (sm172)
الی همش تقصیر توئه (sm56)
افرین...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط خونده قبل رمضون بده بیرون./
دعا و خدا پیغمبر.
البته بد نیستا...
دستشم درد نکنه.
ولی از نظر من خایه مالیه و فروش...
اشتباه کرد فقط ترک 6 خوبه و بس.
بقیش و با سلیقه من یکی جور نیست.
تا تو باشی که دیگه کامنت مردم رو اینجا نزاری (sm2)
(sm2)حالا میفهمم چرا محسن میگفت مخاطبم ریزش میکنه برام مهم نیست
(sm70)زبالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)من روزه امنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من روزه ام ام وای وای من روزه امممممم
تشنگی فریاد کند
(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm127)
- (sm118)
(sm50)مجموع چه غم دارد؟
(sm50) من و تو وارث زخمیم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی متن آهنگارو نوشته؟
این چیه دیگه درستش کنین.پیژامه بی ادامه-تسبیح و سجاده بابا
بی جامه بی ادامه چشم انتظار یه نامه
از پی و سجاده بابا
تو زخم میزدیو او درد میکشید ...
من زخم زدمو او درد کشید ...
(sm25)
حواسم نبود کم بود وسط خیابان دلستر بخورم(sm2)
الی تاج و تخت بعد این فصل باز میره استراحت یا فصل هفتم امسال پخش میکنن؟
(sm172)(sm50)
متن آهنگا پر از ایراده ها.تصحیحشون کن.یکی شو تو پست قبلیم گذاشتم.
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تریاق ترجیع بند(sm50)
نمیدونم یادم نیست دقیقشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا آخر هفته فقط میخوام آلبومو گوش بدم .. (sm50)
(sm2)
بنا شد با موبایل مدیر تحریریه تماس بگیرم تا ساعت و روز قرار را فیکس کنیم. تماس می گیرم و بعد از شنیدن آوای پیشوازی که سخنرانی مقام معظم رهبری است
الی کلیدای ترکیی Ctrl + Alt + یکی از کلیدهای جهت نما رو بزن ببین چه اتفاقی می افته برات ..
گیر نمیاد از بیپ تونز بگیر کاورم دارهنقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی سیب نارس چیدی از باغ بهشتت ..
دیدی که راضی نیستی از سرنوشتت ..
(sm81)
دلم میخواس که تو رو حبس کنم تو صدام ..
هیچکس به جزتو مهم نبود برام ..
(sm228)
تصویر: بهروز وثوقی و گوگوش، روی صفحه اول کیهان امروز. (sm21)
روزنامه اعتماد هم از چاوش تیتر زد ..