با سلام
ذوستان بهترین نرم افزار برای برش و چسباندن اهنگ کدوم نرم افزاره کسی میدونه ؟؟؟ میخواهم چند تا اهنگ گلچین شده رو میکس و کات کنم بچسبونم به همدیگه مثل اینایی چند تا اهنگ میکس میکنند به هم دیگه و میدند بیرون ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
ذوستان بهترین نرم افزار برای برش و چسباندن اهنگ کدوم نرم افزاره کسی میدونه ؟؟؟ میخواهم چند تا اهنگ گلچین شده رو میکس و کات کنم بچسبونم به همدیگه مثل اینایی چند تا اهنگ میکس میکنند به هم دیگه و میدند بیرون ممنون
sinjul cutter mp3نقل قول:
نوشته اصلی توسط catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی از اونجایی که خیلی علاقه داری مراسم مایکروسافتو برو ببین ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
پیشنهاد ویژه شاتل در روزهای تعطیل؛ترافیک تشویقی تعطیلات.
بریم تو کارش .. :l
قسمت بعدی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با با گ ف تم ب ر ا s t o r e ه ه د ا ن ل و د ن د ا ر ه . .
ایمیلتو بده من برات انجام میم ..
(sm2)دهنت (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]