شهرزاد: فرهاد میشه در عین حال که با تو هستم با قبادم باشم؟ بیچاره قباد گناه داره.
فرهاد: من گناه ندارم؟ نذاشتی یبارم بکنمت در حالی که قباد فتح کرد تو رو (sm2)
شهرزاد و قباد و دری که بسته شد
عجب کاراکتری بود (sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
شهرزاد: فرهاد میشه در عین حال که با تو هستم با قبادم باشم؟ بیچاره قباد گناه داره.
فرهاد: من گناه ندارم؟ نذاشتی یبارم بکنمت در حالی که قباد فتح کرد تو رو (sm2)
شهرزاد و قباد و دری که بسته شد
عجب کاراکتری بود (sm51)
اعتماد به نفس خیلی مهمه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل منم همینه که به مرحله درک و باور از خودم نرسیدم.
عجب 3some بشه(sm173)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا فیلم یجوری شد.
چرا فرهاد شهرزاد رو باردار نکرد آخه!؟
من دیگه به .. چی میگن اسمش .. ها .. سینگلی عادت کردم خخخخخ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو فرهاد، چرا شهرزاد سعادت رو باردار نکردی (sm59)
اون نذاشت یا تو به فکر دکتر مصدق بودی (sm2)
حتما میگفته فعلا نریز تو میخوام بخورمش(sm2)نقل قول:
انشالله که به زودی تشکیل آلبوم بدی، خدا بزرگه داداش (sm81)نقل قول:
حتما، شایدم مشکل داشتن صادق.نقل قول: