داستان اصلی از دیشب رو نمیدونی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
داستان اصلی از دیشب رو نمیدونی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر مستر بلک همون سینای خودمونه خاک بر سرتون (sm70)
چرا کسی از پارو نمیگه(sm142)
دست کم از وصیت و خواب و قهوه نداره(sm118)
چ سرما زود اومده امسال (sm25)
امسال باید کاپشن بخرم (sm172)
خیلی سرده(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم باید بگیرم(sm172)
البوم محشره
عاشق اهنگ پاروی بی قایق و یوسفم
یوسف عالیه
اینجا که هر چی میگردم راهی به سرپناهی نیست (sm74)
پارو خیلی سنگینه فضاش به نظرم . اصلا برای من به شخصه قابل هضم نیست.که البته این ضعف و فقر سواد من وامثال من در موسیقی هستش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وصیت رو اصن نمیشه پشت هم گوش کرد سر درد گرفتم (sm25)
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی گرونه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]