هــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــوراااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااا (sm171)
نمایش نسخه قابل چاپ
هــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــوراااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااا (sm171)
مهران عباسی:مخاطب خاص ، هوا دو نفرست ، تیکه کلام در تنظیم ها و یهویی ، دلم مونده رو دستم و و هوا بارونیه در میکس نام ترکهایی هست که من درشون نقش داشتم . این آلبوم شروع متفاوت علی در بازار موسیقیه .
بیپ تونز:
به گفته ناشر فردا ساعت 8.30 صبح پخش می شود
بعد از سال ها واقعا منتظریم ... امیدوارم فوق العاده قوی باشه همیشه بهش امید داشتیم ! (sm127)
لیست قطعات البوم مخاطب خاص:
1. هوا دو نفرس
2. وایسا
3. دلم مونده رو دستم
4. عشق من
5. مخاطب خاص
6. عکس لب دریا
7. یهویی
8. سخته
9. تیکه کلام
10. بی جهت نیست
11. هوا بارونیه
12. تو حق نداری
13. گریه نکن
14. همسایه
15. نشد
منبع: سایت پخش دنیای هنر
آقا با این وضعیت آهنگ هایی مثل مرده پرست کی میاد بیرون؟؟
هی میگفت تو آلبوم تو آلبوم الان هم که ترک لیست اومده همه آهنگا جدیدن!!
کلی آهنگ خونده بود همه رو ریخت دور!
تو این سال ها حداقل یه آلبوم میتونست بده دیگه
شاهین جان به اون ترانه ها مجوز ندادن(sm25) به خاطر همین علی دوباره از اول شروع به ساخت این آلبوم کرد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونستم!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط خدا کنه این آهنگا مثل بعضی از تک ترک هاش نباشه!
من الان اسمشون رو دیدم ترسیدم که گند زده باشه!
به آهنگ شمار 4 خیلی امید دارم (sm50) چی تونسته بغض تو رو بشکنه عشق من (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ های داخل تیزر که عالی بودن باید به علی اعتماد داشت.(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]