(sm2)توپ جمع کن های لخت نذارن کاور نخواستیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)توپ جمع کن های لخت نذارن کاور نخواستیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از این سوسول بازی ها خوشم نمیاد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه پسر بچه بود فکر کنم 17 بار نشونش دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)بچه ها باختیم سه صفر باختیمنقل قول:
اتفاقا من عاقلانه پیش بینی کردم ولی معجزه شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خیلی اوضاع خراب بود هر کاری میکردن بازم از دستشون در میرفتو یه چیزایی نشون داده میشد
اگه مغرور نشن حتما میبریمنقل قول:
منم شوخی کردم !! منم فکر میکردم میبازیم!! ولی 3-2نقل قول:
یه سر برم پیج املیا هوس کردم روی ماهشو ببینم (sm70) تو دیدی انلاین؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا همه چی به کنار
ولی من اگه جای آقای ضرغام تیوی بودم انقده فوکوس نمیکردم رو چهره ی اون اقا غوله که ابروهاش از منم نازک تر بود ! زشته ! بده ! جوانان گمراه میشن :ه|
(sm70)