- (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
- (sm50)
گم و گیج و تلخ و بی گذشته ام....(sm50)
- (sm27)
به طواف کعبه رفتم. به حرم رهم ندادند.........(sm50)
با همه نامهربانان مهربانی کرده ام....(sm50)
(sm2)
دلم خوش نیس غمگینم.......(sm172)
بذار تو حال خودم باشم...(sm59)
- (sm81)
(sm50)
هر کس که روزی یار بود
اینجا مرا تنها گذاشت!!!(sm50)
با سلام و عرض ادب خدمت تمامی اعضای موزیک باران (sm157)(sm331)
اوه اوه اوه ببين كي اومده
ارسلان جون @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبي ارسلان جون دلم برات تنگ شده بود(sm2)
ترلان خوبه؟
(sm2)
فاک مای هارد ارسلان بیا در آغوش شیطان (sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] قاسمي
ميگم كه اون سري قبلي كه ترلان هم اومد اينجا واقعا حرفاي جالبي دربارت نزد ميگفت تو پشت صحنه يه چيزايي به عوامله محترم ميدي.درسته؟(sm2)
يه لينك ٣٠ مگي بدم دانلود ميكني؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بده میگیرم (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان منظورمه ها!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرق نداری واسه من
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
هروقت کامل دانلود کردی بگو
داخلش یه تیکه کارایی که کردم رو موزیک و یه چیزایی که کردم ولی رو نسخه نهایی نذاشتمو نشون دادم.میتونستم شادمهره رو شلوغ پلوغش کنم که بیشتر به رمیکسا بیاد ولی دیدم همینطوری خیلی بهتره
ممنون همه خوبن راستی سریال معمای شاه رو دنبال کنید منم توش هستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهج البلاغه (sm120)نقل قول:
دیدی از چه نرم افزاری استفاده میکنم؟نقل قول:
ببخشید اسمتون رو میشه بگید شما رو نمیشناسمنقل قول:
مهم نیستنقل قول:
یکی از اساتید تنظیم مدرن ایران رو نمیشناسینقل قول:
نوشته اصلی توسط ارسلان قاسمی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوی ارسلان
شنیدم میخوای بیای خواستگاریم
بنده دي جي دي سول هستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ارسلان قاسمی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهم نيست يعني چي ديوث.خوشت نيومد؟نقل قول:
واقعا تكه
به به ترلان خانم(sm2)
این سریال دره پیتیا رو فقط میذارن توش بازی کنی(sm30)نقل قول:
کوفتنقل قول:
15 دقیقه رو کردی 30 مگ انتظار نداشتی 4K تحویل بده کهنقل قول:
Aiseesoft HD Video Converter اینو بگیر خیلی بهتره
ارسلان (sm19)