احسنت ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
احسنت ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مست مست من بی دهان خندیده ام .. (sm81)
این کیه
چاوشیست قدیمی ..
تو توریاق فک کنم قشنگ ریده به همه حالا فحش موشم داده نداده معلوم نی شی میگه .. :l
به متصل میرسه عصبانی میشم .. (sm74)
امیر تل باز کن (sm10)
این کیست این (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm155)برم یه بستنی بزنم بیام ..
زاسی از همین الان بگم دوباره شروع کنن مثه پارو تا شیش ماه هی مجله و کوفت و زهرمار بدن بیرون من پول ندارم اسکن کنم ..
یادم رفت روزه بگیرم (sm25)
عصری میخوام برم مصاحبه ی شغلی ! مشاور املاک (sm2) خدا بخواد راستی راستی قراره خونه خالی به مردم بدم (sm2)
تاپیک شادمهر are you ready??? زدن (sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اومدم داش جلیل(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی آمار بده ببینیم چقد فروش رفته آلبوم ..
(sm155)
اینو پیدا کنید من خوشم امد ازش میخوام بگیرمش زنم بشه(sm74)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یه آدم رومانتیک میخواد به درد تو نمیخوره (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه این رمانتیک میشم واسه بقیه به سبک خودم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن دیوث در مورد زن من نظر نده حتی نگاهش هم نکن(sm39)
(sm2)شتر در خواب بیندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبر بسته بودن جاده ... (sm50)
همچنان (sm50)
عاغا در مورد دختر عنمه من درست صحبت کنین(sm142)نقل قول:
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Roly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرو مرو چه سبب زود زود می بروی
بگو بگو که چرا دیر دیر می آیی
نفس نفس زده ام ناله ها ز فرغت تو
زمان زمان شده ام بی رخ تو سودایی ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ! حالا خارج از شوخی فکر کنم منو با یه " صابرِ " دیگه اشتباه گرفتی ! (sm77)
من شدم : " مردِ عوضیِ هیچ کاک " یا نه " مردِ عوضیِ باران " !!! (sm2)
این صورت استخونی
از فقر سیلی که میخورد
درد فراموش میکرد
البته یادم نمیره
وقتی جوون بود با فوت
خورشید خاموش میکرد ... (sm81)
پیکان دلتنگ بابا ... (sm81)
میگفت ما مرغ شامیم
حالا یا بزم عروسی
یا مجلس سوگواری
میگفت فرقی نداریم
فرق مادوتا شبیه
اسب کالسکه است و گاری ... (sm81)
طوطی شیرینی ست مادر من ... (sm27)
از سیستم بیشتر با گوشی شنفتم گوشام داره زنگ میزنه !
غیر از شنیدن جزئیات اهنگ کلا البوماییم که مشکل مسترینگ دارن با هدفون برطرف میشه، میشه تمیز داد صداها رو
نکته جالب البوم استفاده از یک گیتاریست در کل البومه !
از البوم قبلی پارو دیگه نمیشه بهترین ترک رو با قاطعیت انتخاب کرد اونجا تفنگ سرپر پارو خواب قهوه قجری رو داشتیم
اینجا هم شاه مقصود اخرین اتوبوس چنگیز جنگ زده شرمساری و تریاق
واقن چجوری میخوای بگی گل سر سبد کدومه ! بهتره با این ترک و اون ترک نجنگی فرار کنی فرااااااااااااار
به طواف کعبه رفتم به حرم رهم ندادند
که تو در برون چه کردی که درون خانه آیی ...
چی میگه نامجو (sm54)
بهتر (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن تشنگیش برای چشیدن همه سبکها تمومی نداره از اون طرفم ارادتش به موسیقی راک ول کنش نیس
اینبار رفته سراغ موسیقی ملل به عبارتی world music
این تجربه تازه رو ترکیب و تلفیق کنین با علاقه وافرش به اشعار کلاسیک و ارادت موسیقی راک حاصل میشه این
بقول خودش مجبور نبود بخاطر تهیه کننده اصلا ترانه های امروزی رو نمیخوند !
گوش دادن آلبوم با هندزفری یه لذت دیگه ای داره دیروز با لپتاپ گوش دادم هیچی ازش نفهمیدم
الان با هندزفری قشنگ کامل جزئیاتش مشخصه
نسل فردا با کیفیت
این کامینگ سوون و به زودی بچه ها که در مورد آهنگ و ویدیوی جدید شادمهر میدن همچو ریدن ابوی بنده شد که هی میگه الان میام بیروننقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]