درکت تو حلقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
درکت تو حلقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختره دست و پاش اينقد مو داره كه به جاي شامپوي بدن بايد از شامپو فرش استفاده كنه،
بعد پست گذاشته:
اينجا جاييست كه مرا براي تنم مي خواهند نه احساسم...!!!
آخه كاموا من به تو چي بگم...
اگه درک من بره تو حلق تو من دیگه درک ندارم ... چیکار کنم اون موقع ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
چیزی که زیاده درک
همشون چینی و خنثی هستن ، به درد نمیخورن کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با درد بساز چون دوای تو منمنقل قول:
ضايع ترين اتفاقات توي يك مجلس عروسي چيه؟
1_رقصيدن خانوما با روسري و دامن كوتاه!
2_حمله به ميز سلف موقع شام
3_لباس عوض كردن پياپي خواهر عروس
4_آويزون بودن يك كيلو طلا از گردن مادر عروس
5_دم در ايستادن آقايون مثل مسجد
6_نا محرم بودن برادر عروس و داماد ولي محرم بودن فيلمبردار
7_فرستادن اركستر بيرون از محل بزن و بكوب
8_ورود آقايون به سالن خانوما بعد از خوردن شام در حالي كه قيافه هاشون شبيه پنگوئن هاي امپراتوره كه دنبال جفتشون ميگردن و دقيقا نميدونن الان بايد تو سالن چيكار كنن
و...
فيلم كمديه خداييش...
✿ ســپـاســگــزارم دوســت عــزیـــز ✿نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرص یا شربت ؟نقل قول:
با کدومش راحت تری ؟نقل قول:
میــنــآ = ))نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حــالــا شــمــآ فــک کــن دخـــتــری (sm2)
دواگلینقل قول:
اخبار میگه :
از هر ۵ ایرانی ۱ نفر از اسهال رنج میبره
این یعنی اون ۴ تای دیگه از اسهال لذت میبرن عایا؟؟(sm2)
يه بار رفتم شير موز بخرم, يارو گفت مى خورى ؟ گفتم اگه سرنگ دارى که بزن تو کمرم, اگه نه مى خورم
در این مورد خاص نظرم من به نظرم شما نزدیک تر استنقل قول:
میدونین واسه هر آدامس خرسی ای که میخورین چنتا خرس کشته میشن؟
باو شوخی کردم، چرا انقد جدی میگیری (sm2)نقل قول:
داریم شیلتر میشیم انگار (sm202)
تاپیکات یکی در میون ترکیدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیلتر هوشمند همینه هاااا
نقل قول:
یعنی چی ترکیدن؟(sm202)
تاپیک کیتی قند شکن لازم شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیه بازه
همش تقصیره آتیِ با این تاپیکاش (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)(sm172)
(sm41)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوفت(sm142)
فدای سرت ! بشین مرتضی پاشایی گوش کن ! الاناس که از پلیس فتا میان سر وقتت (sm30)نقل قول:
نقل قول:
به من چه چیکار کردم مگه؟ (sm168)(sm207)
تاپیک مورد دار میزاری فکر کردی می تونی قسر در بری ؟؟؟ فقط بگو کمپوت چی دوست داری واسه ملاقاتی بیارم واسط (sm2)نقل قول:
بزن از وسط نصفش کن(sm70)نقل قول:
الدنگ بخوان اتی بگیرن تو از همه مورد دارتری که با اون گلنارت(sm2)(sm2)نقل قول:
شیخی در رکعت چهارم نمازبه شک افتاد..
پس نیت رابه رکعت دوم گذاشت!!
دراین لحظه ناگهان سکته کرد!!
.
.
.
.
.
.
.
.
. علت راجویاشدند.. شیخ دیگری فرمود:
چون ازچهاربه دومعکوس کشیده تسمه تایم شیخ پاره شده !!
دزده میره بانک بزنه
وارد بانک که میشه داد میزنه‼
همه بخابن(sm142)
یدفه دختره میگه..... فقط منو ساعت سه بیدار کن قرصامو بخورم
میگن سارق داره نون با گلوله میخوره بلکه بمیره(sm88)
یه سوال داشتم از دخترای خوشگل خوشتیپ و ترجیحأ پولدار
اگه گفتین شمارتون چنده...؟؟؟
نمیدونم چرا وقتی به دوس دخترام میگم با ماشین 90 میلیونی بابام میام سر قرار بریم بگردیم ذوق میکنن
اما وقتی میرسم به محل قرار فحش میدنو میرن
ناموسا مگه خاور ارزون شده؟؟؟
من هر موقع تو تاکسی تنها باشم
.
.
.
جوری ملت رو نگاه میکنم که فک کنن دربست گرفتم !
یعنی عاشق این حرکاتمم
یه رفیق دارم وقتی تو سانتافه اش به دخترا تیکه میندازه 80% با لبخند جوابشو میدن !
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
یه بار اومد تو پرایدِ من ، به چند تا دختر تیکه انداخت، بنده خدا تازه اونجا بود که فهمید کچله !
وقتی دو تا دختر به هم میرسن...
در فرانسه: خوشحال شدم تو خیابون دیدمت...
در آمریکا: بسیار زیبا شدی دوست من...
در آلمان: دوست من واقعا دلم برات تنگ شده بود...
.
.
.
.
.
.
.
در ایران : سلام شوهر نکردی؟!؟!؟!؟!؟
با صفا خودروی ایرانی پراید
گاه گاهی قاتل جانی پراید
بینم اکنون من به هر جا و مکان
جانشین خوب پیکانی پراید
هم ضعیفی هم ظریفی وانگهی
بهر ما خوش سوی و فرمانی پراید
پول داران روی گردانند زتو
رونق بزم ضعیفانی پراید
گرچه می نالد زتو سرمایه دار
درد ماها را تو درمانی پراید
هر مکانی که ژیان باشد رنو
شک نکن آنجا تو سلطانی پراید
من مرید و عاشقت هستم که تو
باعث یک لقمه نانی پراید
واقعا در وصف تو شرمنده ام
بس که داری حسن پنهانی پراید
من ندانم هستی از شهر حلب
چون شوی مچاله در آنی پراید
گر خدا نکرده گشتی واژگون
تو نداری خرج چندانی پراید
خارج از خاک وطن بی ارزشی
پر بها در خاک ایرانی پراید
راکبان گویند در اوصاف تو
غاصب الارواح جانانی پراید
ﺳﺆﺍﻝ ﺩﺭﺱ ﺗﻨﻈﻴﻢ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﭼﺮﺍ ﻛﺎﻧﺪﻭﻡ ﺷﻔﺎﻑ ﺍﺳﺖ؟
ﺟﻮﺍﺏ ﻳﻜﻰ ﺍﺯ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﻳﺎﻥ:
.
.
ﺣﺎﻻ ﻛﻪ ﻗﺮﺍﺭﻩ ﺍﺳﭙﺮﻡ ﻫﺎ ﺑﻪ ﻣﻘﺼﺪ ﻧﺮﺳﻦ، ﻻﺍﻗﻞ ﺍﺯ ﻣﻨﻈﺮﻩ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮﻥ
مورد داشتیم...
.
.
.
.
.
.
دختره رفته به "عليرضامنصوريان" شماره داده گفته من فیلماتونو دنبال میکنم، عاشقتونم!!
کُسخل با اون کچله تو فيلمای **** اشتباهش گرفته!!!