که البته هیچ سریالی واسه من وایکینگ نمیشه و نخواهد شد ...
نمایش نسخه قابل چاپ
که البته هیچ سریالی واسه من وایکینگ نمیشه و نخواهد شد ...
(sm170)(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون که عالیه حرف ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدومش؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیا می دانستید که من رکورد دار بن شدن در این سه سال هستم ...
همین اسپارتاکوس تاریخی هستش بسیار خسته کننده (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت آخر نیم فصل پنجم وایکینگ رو از کل فصل هفتم GOT بالاتر می دونم من ، یعنی تا این حد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که بیشترم تو همین دو سال خیلی بن شدم به هر دلیلی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه یا خوشبختانه الان مدت هاست که آرامش خودم رو حفظ کردم ...نقل قول:
بالاخره فایل ها رو از رو سی دی کپی کردم البته بعد از نصب 5-6 نرم افزار این جواب داد: AnyReader