سنیا سرلک پلی ..
نمایش نسخه قابل چاپ
سنیا سرلک پلی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
کرک شد اینم .. :l
(sm27)
14393.351
اپدیت شد (sm120)
(sm2)(sm2)
چیزی میخاید بخرید بهترین وقتش الانه ... دلار فنرش دررفته میره بالای 4000 تومننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) عامو قبلا در رفته من قطعاتمو جم زدم 200 گرون شد این ارتقا که دادم سجاد خوشگله دیوث کم مونده بود منوو منحرف کنه از هدفم (sm132) انگاری بهم وحی شده بود میخواد همچی اتفاقی بیفته هر روز میرفتم این سایت قطعات قیمتاش ثابت بود گرچه مادربرد گرون شده بود ولی یه سایتی پیدا کردم هنو به قیمت قبلی میداد زدم تو گوشش (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)مجمع دیگه کسی مودم نمیخواد ارزونتر شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 انتن
وحی شده بود یا رانت اطلاعاتی داری؟(sm2) چون خیلی از این دولت تعریف میکنی گفتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]