یه بازیکنی پرتقال داره دیشب دیدمش گلسون بود اسمش ، احتمالا فصل بعد بیا من یونایتد ...
نمایش نسخه قابل چاپ
یه بازیکنی پرتقال داره دیشب دیدمش گلسون بود اسمش ، احتمالا فصل بعد بیا من یونایتد ...
دورانشون دیگه تموم شده نمیدونم کجا میرن یدفعه پیداشون میشه عمل جراحی میکنن میان دوباره امثال فتانه و شیلا و لیلا دیگه تموم شده .... (sm3)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از خواننده و آهنگسازای اونور الان دیگه هیچکدومشون حتی در حد خالتورهای داخل ایران هم نمی تونن کار تولید کنن ...
همینقدر تباه شدن ...
فتانه خیلی عشوه میاد (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هاردم دیگه جا نداره ، هی اینا هم کار میدن ، هی واسه ناقص نشدن آرشیو مجبورم بگیرم ...
اون سه تا که دیگه آفتاب لب بوم تشریف دارن ، تازه مثلث خاطره درست کردن ...
شماعی زاده ، واقعا از وقتی دوباره شروع کرد به کار کردن تو این چند سالِ اخیر به جز خراب کردن سابقه ی خودش دیگه هیچ کار خاصی انجام نداده ...
آره همش کار شاد و موزیک ویدیوهاش که همش میرقصه خودشو نشون میده میخواد بگه من جوونم مثل گذشته هستم کار عاشق منه گوش کن همراه موزیک ویدیو چه تغییری کرده (sm178)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا حالا با زنی که پل ریکور خون باشه ... (sm172)
آره منم اینجوریم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]