پسر عالیه این کیفیت wavpack
10 مگ حجم آلبوم از flac کمتر شد اما کیفیت بالاتر رفت (sm77)
نمایش نسخه قابل چاپ
پسر عالیه این کیفیت wavpack
10 مگ حجم آلبوم از flac کمتر شد اما کیفیت بالاتر رفت (sm77)
کاکا: الآن از سال 2010 بهتر هستم (sm120)
این بازیکن 32 ساله که در آستانهی جدال روز یکشنبه با آرژانتین به ترکیب برزیل بازگشته است، میگوید نسبت به جام جهانی آفریقای جنوبی کاملتر شده است.
کاکا پس از انتقالی به ارزش 70 میلیون یورو به رئال مادرید راهی آفریقای جنوبی شد و با گرفتن جای رونالدینیو به عنوان شماره 10 برزیل، تا پیش از شکست مرحلهی یکچهارم نهایی برابر هلند، سبک خطرناک ضدحملهی این تیم را رهبری کرد. او حالا پس از انتصاب مجدد دونگا به سمت سرمربی سلسائو، که چهار سال قبل در جام جهانی آفریقای جنوبی هم عهدهدار این سمت بود، دوباره پس از 18 ماه دوری به تیم ملی دعوت شده است.
«من خیلی بهتر هستم، از نظر فیزیکی، تکنیکی و تاکتیکی. امروز بازیخوانی من در زمین بهتر شده است، و از بلوغ و تجربهای برخوردار ام که قبلاً از آن بیبهره بودم. این دعوت زمانی انجام شده که من برای سائوپائولو خیلی خوب بازی میکردهام.» او هماکنون همراه با تیم ملی برزیل برای دیدار سوپرکلاسیکو با آرژانتین در پکن حضور دارد.
الان این فانک ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاردانی تموم(sm137)ریاضی قبول شدم(sm79)6 ترمه نمیشم(sm176)
مگه اینترنتت چیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیال اپی نکنه (sm120)
اين که خوشش نياد با حرفایی که زده بود فرق داشت مثلا همه کارا شبيه هم و تکراری و...نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm137)ایول سنت شکنی کردی(sm120)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از سال ها تلاش (sm2)شیرینی نمیدی ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به بعضیا هیچی نگی میگن ترک خواب ورژن سینجول بهتر بود!(sm169)
باورم نمیشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]