گه نخور (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گه نخور (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کریس هم مصدومه حالا (sm120)تو یه بازی لیگ هم نبود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خفه شو دیوث(sm102)همین مونده کسی بگه بیشتر از من عاشق رائوله (sm102)
کوستا هم نود دقیقه فقط 2 بار بازی کرده بقیه تعویض شده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خب دیگه تفاوت لالیگا و جزیره هم هست لامصب (sm120)
کفش طلا برسه به کریس ما به اقای گلی لیگ برتر راضیم (sm120)
تیتر ورزش 3(sm30)
پيروزي پر گل رئال مقابل بيلبائو(sm2)
مسی اون بازی 2 گل زده بود نوشته بود با درخشش مسی
(sm2)
میگم یه مادریدی به اسم په په تخم مدیر ورزش 3 رو انداخته فرار کرده واسه همین اینقد کینه داره(sm2)
قبول دارم لیگ انگلیس تیم خوب زیاد داره ولی باو لیگ انگلیسم تیم ضعیف کم نداره لالیگا هم پیشرفت کرده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارسال کاستا هم تو لالیگا اینقدر گل نزده بود (sm120)
نظر گذاشتم ولی بعید میدونم تایید شه (sm120)نقل قول:
خدایی گل خورشون ملس تو لالیگا کلا بازی با نتایج 5 تا 6 تا و 7 تا و ......زیاد داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جزیره این تعداد گل نداره خدایی! ببین چی بشه یه بازی این طور اختلافی ایجاد شه ارسنال بحثش جداست البته (sm120)
کوستا بهتر از پارسال ضمنا تو چلسی هم موقعیت های بیشتری خلق میشه نسبت به اتلتیکو قطعا (sm120)
من نمیگم قوی و ضعیف من میگم فاصله تیم ها تو حزیره خیلی کمتره تا لالیگا! (sm111)
رونالدو به رکورد تلمو زارا و دی استفانو در هتریک رسید(sm98)