سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به من ؟
باشه میخونم الان (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به من ؟
باشه میخونم الان (sm120)
یادش به خیر آلبوم آدم فروش را از کسی نگرفتم خودم دونه دونه با سرعت حلزونی از نت دانلود کردم (sm70)
آدم فروش بهار یا تابستون 82 منتشر شد
آره ؟
من سی دی دستم رسید
آره بهار بود یادش بخیر (sm81) (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخرای اسفند بود دقیقا یادمه چند روز قبل عید مثل پاپ کرن
سی دی اورجینال ؟ ایول ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه کپی بود منم زود رفتم از روش کپی زدم کامپیوتر نداشتم با دستگاه سی دی گوش میدادم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشک من پیرهنتو تر کرده همه جا عطر تو پیچیده ولی دل دیگه غربت و باور کرده(sm81)
نقل قول:
خب اون موقع ها که مثل الان نبود تا کاری بیرون اومد بلافاصله بفهمیم یه مدت طول میکشید تا خبردار شیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان که فکر میکنم باید تو فروردین دانلودش کرده باشم (sm192)