-
آقای همساده:آقو با دوستان رفتیم ناصر خسرو اسید بخریم بپاچیم سر و صورت دخترا یه کم امر به معروف بشن. نامردای از خدا بی خبر به جا اسید بشمون آب فروختن هیچی دیه آبو ریختیم رو دختره الان به جرم آب بازی تو زندانیم. ای برادرا میگن اگه اسید بود الانه آزادتون میکردیم ولی از آب نمیشه گذشت!!!
-
من موندم منظور ازین عزای عمومی چیه؟؟؟
یعنی فعلا دیگه دیسکو نریم؟
تو خیابونا نرقصیم؟
نریم لب ساحل عرق خوری؟
فعلا کلیپ هپی اجرا نکنیم؟
تا اطلاع ثانوی آب بازی نکنیم؟
یعنی کنسرت مدرن تاکینگ و لیدی گاگا و بریتنی کنسل شدن؟
خب ما که کل سال عزای عمومی داریم حاجی !!!
-
ﻛﻼﺱ ﺳﻮﻡ که ﺑﻮﺩﻡ ﯾﺎﺩﻣﻪ ﺯﻧﮓ ﻓﺎﺭﺳﯽ ﻣﻌﻠﻢ ﺍﻭﻣﺪ ﺳﺮ ﻛﻼﺱ ﻭ ﺧﯿﻠﯽ
ﻣﺤﺘﺮﻣﺎﻧﻪ ﺑﺎ ﺻﺪﺍﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﮔﻔﺖ:
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻛﺘﺎﺑﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﮕﺸﺎﯾﯿﺪ !
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻣﺎ ﻫﻢ ﻫﻤﻪ ﺑﺎﻫﻢ ﻛﺘﺎﺑﺎ ﺭﻭ ﺑﺎﺯ ﻛﺮﺩﯾﻢ ﻭ ﯾﻜﺼﺪﺍ ﮔﻔﺘﯿﻢ :
ﮔﺸﺎﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺩ ﻢ !!
و از همون موقع اینجوری موندیم... :|
از خاطرات من عبرت بگیرید دوستان :|
-
يه بار رفته بوودم يه جا مهمووني يه ياروو دختره نشسته بوود كناره دستم من هِي اذيتش ميكردم هِي اوون ميخنديد..
يهو برگشت گفت كِرم داري؟؟؟
گفتم كِرم بوود الان ديگه واسه خودش ماري شده..!!!
گفت غلط كردي....
گفتم باور نداري بيا ببين...
گفت هر كي نشوون نده...
گفتم هر كي نبينه...!!
گفت پاشو بريم توو اتاق...!!
تو همون اتاق سه بار به روش سرخپوستی انگولایی هاجسون از کـــ/ون کردمش
ميخوام بگم يني آدم بآآس زبوون داشته باشه..با زبوون ميشه مار رو از سووراخ بيروون كشيد همون مارو کرد ..!!! :))
-
با این استفادهای که از اسید باطری میکنیم دیگه دنیا صد درصد متقاعد شده انرژی هستهای رو برای مقاصد صلح امیز میخوایم
-
چند روز دیگه صدا و سیما یه نفر رو نشون میده که با حالتی مغموم و نادم روبروی دوربین نشسته و میگه: سرویس جاسوسی اسراییل، موساد با من تماس گرفت بعد سرویس جاسوسی انگلیس، ام آی سیکس دوره اسیدپاشی رو به من آموزش داد.بعدش سازمان سیا مقدمات سفرم به ایران رو فراهم کرد و آلات جرم رو در اختیار من گذاشت. حالا هم از مردم می خوام این فریب خورده عامل استکبار و سلطه رو ببخشن.............ما هم که هفتاد و پنج میلیون
(sheep)(sheep)(sheep)(sheep)(sheep)(sheep)(sheep)( sheep)(sheep)(sheep)(sheep)(sheep)(sheep)(sheep)(s heep)(sheep)(sheep)(sheep)(sheep)(sheep)(sheep)(sh eep)(sheep)(sheep)(sheep)(sheep)(sheep)(sheep)(she ep)(sheep)(sheep)(sheep)(sheep)(sheep)(sheep)(shee p)(sheep)(sheep)(sheep)(sheep)(sheep)(sheep)(sheep )(sheep)(sheep)(sheep)(sheep)(sheep)(sheep)(sheep) (sheep)(sheep)(sheep)(sheep)(sheep)(sheep)(sheep)( sheep)(sheep)(sheep)(sheep)(sheep)(sheep)(sheep)(s heep)(sheep)(sheep)(sheep)(sheep)(sheep)(sheep)(sh eep)(sheep)(sheep)(sheep)(sheep)(sheep)(sheep)(she ep)(sheep)(sheep)(sheep)(sheep)(sheep)(sheep)
-
پدرم برای بار اول سیگار را دستم دید...
پرسید... زیاد میکشی..؟
زبانم بند آمد....چیزی نگفتم....
گفت پسرم....؟درد را میگویم...
-
ممه داره، کــــ/ون نداره!
کــــ/ون داره، ممه نداره!!
کــــ/ون داره ، ممه داره ، اخلاق نداره!!!
اخلاق داره، نه کـــــ/ون داره نه ممه!!!!
کــــ/ون داره،ممه داره،اخلاقم داره،وقت نداره!!!!
.
.
.
آنکه یافت نمی شود، آنم آرزوست!!!!!!
-
مغازه رو بستم سوار ماشین شدم که برم خونه دیدم شدیدا گاز تو معدم جم شده خالیش کردم تو ماشین همین که داشتم احساس خوشایندم رو تجربه میکردم. دیدم یه داف خشگل داره میزنه به شیشه بیاد تو من ازترس ابرو قفل و زدم وبا اشاره معذرت خواهی کردم وبا کـــ/ون سوزی حرکت کردم فرداش که اومدم مغازه رو باز کنم دیدم صاحب مغازه جلو در واساده با سند مغازه وهمون دختره گفت پسرم من که پیرم این دخترم رو هم دیشب برای ازمایش نجابت تو فرستادم که سر بلند شدی این مغازه و دخترومو کل ملکام مال تو برو. حالشو ببر داماد گلم
(کلید اسرار این داستان چس به موقع)
-
بعضیام ﻫﺴﺘﻦ اینجا ﻣﻄﻠﺒﻬﺎرو ﻣﯿﺒﯿﻨﻦ
ﻭﺣﺎﻝ ﻣﯿﮑﻨﻦ
کپی میکنن
ولی نه لایک میکنن نه کامنت میزارن !!! .
.
.
.
.
.
.