نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دیوث می گه بدلش جای خودش حرف می زنه (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دیوث می گه بدلش جای خودش حرف می زنه (sm120)
ساسی و پوری ! این سهند دیوث می خواد منو به بره توی باغا کلاغِ سفید بهم نشون بده !؟ (sm2)
من که راهم دوره ! ساسی و پوری بر دارین این سهند رو به برین تالابِ انزلی غرق کنین و بیاین تالار از خودم شیرینی به گیرین (sm59)
ولی دوباره احتمال گندکاری و آشوب هست احتمالش هم بالاست ولی بازم مثل قبلی ها بی فایده میشه اگر هم بشه (sm50)
چون با برنامه نیست
کارِت تمومه سهند (sm173)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)
صابر سهند بچه خوبیه حرفای زشت نمی زنه(sm59)
سهند ی تاپیک وا کن هرچی داری بزار توش! اینجوری دسترسی ب پستات راحت تره
سهند آوتار بزار دائمی (sm70)
(sm229)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
داعمی نمیتونم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر آواتاری بذارم زود دلمو میزنه...
صابر زیاد حرف بزنی صادقو میفرستم سراغت...خیلی ازت دل خوشی نداره(sm59)
آره همین کارو میکنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موندم اسم تاپیکو چی بذارم (sm138)
پسر تو بیا بهت گوجه سبز میدم کلاغ سفید چیه (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
این موسیقی و فیلم عقلِ سلیم رو به نا بودی می کِشونه (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق بلیط به گیر با هم از جنوب بریم شمال روی سرِ سهند خراب شیم (sm2)
سهند بزار موسيقى دوران طلايى پاپ(sm50)
لس آنجلس واسه ما ی بهشتیه که صوت میاد بیرون(sm50)
به ریم درسته (sm51)نقل قول:
(sm56)نقل قول:
آقا ولی ما بش میگیم آلوچه.
پوری مگه گیلانیه؟
مخلص بابک جان هم هستیم (sm176)
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابک جان این اواخر کمتر از قبل داریوشی هستم.دلایل زیاده و خودتم حتما در جریانینقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی این دلیل نمیشه شاهکارهارو دیگه گوش ندم.
ینی داریوش نمیتونه یه شعر از شهیار بگیره بخونه. نمیدونم اگه برگردیم عقب...
یاران را چه شد (sm172)
(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
فدای تو بابک جان عزیزم(sm127)
سهند جان ما حکایت عاشقی هست که از معشوقش ناامید شده اما نمی دونه که هر جا بره و باهرکی باشه بازم باید به خانه معشوقش بره و جای اصلیش همونجاست و بس!!!!
منم ب کارهای اخیر داریوش گله دارم! اما هنوزم باهمه بدی ها و خوبی ها برای من داریوشه بوده و هست و خواهد بود ولی معتقد هستم که داریوش جان ما تو کارای هنریش کمتر خطا رفته و کرده! برعکس ابی که کارنامه درخشانشو ب گند کشید!
داریوش بعد راه من و ابی بعد از شب نیلوفری ب بیراهه رفتن...
البته در البوم معجزه خاموش هم چند تا کار خوب باشهیار جان و ایرج خان هم داشت و نباید فراموش کرد
چشم من پلی شد...
من گفته سهند رو تکذیب میکنم صحت نداره(sm2)نقل قول:
کی حرف از شامپو زد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی بخار حالا میمردی پشت من درمیومدی (sm39)
آخه جدیدا حس همجنس بازی در من هویدا شده میترسم پشتت در بیام شرمنده(sm25)(sm2)نقل قول:
این چترومم شده پر گی (sm25)
واقعا؟ کیا هستن؟نقل قول:
(sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا که هادی خوشگله هست،هر وقت مرد من در خدمتم (sm2)
نقل قول:
هادی که نیستش در نبودش تو جانشینش هستی بیا و فیضی برسان بر ما(sm74)