کی نظر تورو.خاست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کی نظر تورو.خاست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملا صحیحنقل قول:
در حد سمندون(sm120)نقل قول:
به حسن سه ساعت تاکید کردم نتیجه رو نمیدونم بازی رو ندیدم تو هم نگو نمیخوام بدونم لینک دانلود رو بده فقط سه خط تاکید کردم نگو بعد میگه سه هیچ باختیم (sm2)دیوث دو عالم (sm2)(sm2)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکته :سمندون قدش کوتاه بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس با اجازه بزرگان از جمله شما حالا که نیت کردم دو سه هفته دیگه میزنم (sm59)
توئیتر آمار هواداران لیگ برتر را در سراسر دنیا منتشر کرد؛ لیورپول در صدر بریتانیا
بدبخت اراک انقدر اماکن دیدنی داره (sm120)نقل قول: