بدون نسخه پزشک که میدن ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بدون نسخه پزشک که میدن ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم مثل ترامادول نباشه ندن (sm2)
من با نسخه میگیرم خالا برو اونجا اگه ندادن یه برنامه ای پیاده کن بگیر دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسورد فایل های آلبوما چیه امیر
اسم دارو رو واسه دوستم فرستادم اون تو خیابانه الان .. ولی الان تو گفتی فک نکنم بدن بهش . (sm178)نقل قول:
چیه ایننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرفت ازش .. یه قرص ریزه درسته ؟ (sm128)
امی تریپتیلین 10 نوشته
خودشه - نصفه بخور ردیفت میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی خوردم (sm2)نقل قول:
هیچ کی از رفتن من غصه نخورد
هیچ کی با موندن من شاد نشد
(sm172)