خاک تو سرت تو لیدر نشدی خیلیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خاک تو سرت تو لیدر نشدی خیلیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجاهایی که الان اسم برد نیرو انتظامی جرات نمیکنه پا بزاره داخلش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فتیر هم راستی داریم میخوری ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من زیاد رفتم.دلم پیش این مانتوا که مثله کته گیره حیف نمیشه(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
این 9 تا آثار تاریخی بود
حموم 4 فصل هم یکی
رو هم میشه 10 تا
چرا بچه رو میترسونی (sm128)
من همدان و اصفهان و شیراز دوست ندارم اراک نمیام(sm120)نقل قول:
میگن تو طول تاریخ کمتر جوونی شده از این محله ها رد شده و زنده مونده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم اگه قریب باشه که دیگه ... (sm59)نقل قول:
کجارو دوست داری په ؟(sm120)نقل قول:
(sm169)