اینترنال دارم ولی به درد آشنا نمیخوره باید بزنی و برهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هاردت رو بفرست ردیفش میکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
اینترنال دارم ولی به درد آشنا نمیخوره باید بزنی و برهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هاردت رو بفرست ردیفش میکنم
این جا تاپیک فروش هارده ؟؟ (sm30)(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان به جای اینا یکی خبر بده آهنگ جدید محسن چی شد واسه محرم ...(sm81)
آهنگ چاوشی که قبل از اربعین میاد - چه ربطی داره چاوشی نهایت سالی یا دو سالی یه آلبوم بده شاید هم تو سال 5 . 4 تا تک آهنگ بده باید یه جوری وقت رو گذروندنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir_l0l0 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان تو هنوز هاردمو نیاوردم بزار میرم هارده رو میارم میزارم تو جعبه برات میفرستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لولو (sm2)
امروز چه خبر شده هر چی میزنیم 404 میاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
404 - Not Found
لنترن زدم باز شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تا حالا این سریال رو نه دیدم .
ولی خیلی تعریفش رو شنیدم .
خیلی جدیه . (sm50)
در اولین فرصت می رم تویِ کارش !
دیگر به دلم تلاطم سابق نیست
مانند گذشته قلب من عاشق نیست
عاشق ز چه رو شوم چو دیگر حتی
با خویشتین خویش کسی صادق نیست...
(sm50)
در قطب جنوب زندگی سوخته ام... (sm172)