خخخخخ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خخخخخ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون از اول با آهنگای الکترونیک رابطه خوبی داشتم بیشتر از همه با آدم فروش و کل کل حال میکردم (sm59)نقل قول:
البته از عمرن هم خوشم میمومد (sm51)
بی رمق دنبال اون حادثه ای میگردم
ببین چطور همزمان گیتار میگه میگردم(sm178)
(sm2) پیام زدم
دست تو جدا شدو نگاهتو گم کردم
گیتارو ببین چطور میگه جدا شدو(sm178)
جواب پخ شد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده اشک من را خیلی خوب اجرا میکنهنقل قول:
تنظیم نسخه کنسرتیشم که با گیتار برقیه حسابی از نسخه آلبومی قشنگ تره (sm118)
کی میخواد با تو باشه حتی تو رویا (sm74)(sm74)
عاشق این تیکه از دل دیوونه بودم ....
فرید اینو دیدی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره دیدم عجیب نیست قبلا هم اینکارو کرده