یکاری که محسن برای جلوگیری از شتر گاو پلنگ البوم باس میکرد دو سه ترک دیگه در البوم میگنجاند! البوم رو در 2 سی دی عرضه میکرد
در فرنگ رایج است به خصوص موسیقی الکترونیک البومایی که دو فضا رو ارائه میدن
نمایش نسخه قابل چاپ
یکاری که محسن برای جلوگیری از شتر گاو پلنگ البوم باس میکرد دو سه ترک دیگه در البوم میگنجاند! البوم رو در 2 سی دی عرضه میکرد
در فرنگ رایج است به خصوص موسیقی الکترونیک البومایی که دو فضا رو ارائه میدن
منم فقط یه بار به میر حسین رای دادم اونم واسه خاطر اینکه تو شناسنامه ام یه مهر باشه داستان نشه واسم برا جواز کسب نیازمندش بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یزدانی هم تو سلول شخصی اینکار رو کرد ولی جواب ندادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی از بزرگان هم اینکارو کردن ولی ریده میشه به آلبوم باید دو سه تا رو کم میکردنقل قول:
جای آهاری توی این آلبوم خالیه (sm70)
خب اونکه حرفی توش نیس اگه کم میکرد اما میگم دیگه وقتی دس به اینکار زد باید تا تش میرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال اون نر صدا رو گوش نکردم که نظر بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیشکی یزدانی رو دوست نداره - منم شدم مثل رضا آرین اون تنها طرفدار گروه سرود تشریف داره منم تنها طرفدار یزدانی تشریف دارم (sm120)نقل قول:
یه ترکشو گوش دادی میخواستیم پیدا کنیم از کی کاور کرده (sm2)نقل قول:
زویا زاکاریان . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیو کیو بنگ بنگ ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دلشوره دیگه ساخته میشد (sm50)
عجب ماه بلندی تو
که گردون را بگردانی ... (sm50)
به هر چیزی که آسیبی کنی
آن چیزی جان گیرد
چنان گردد که از عشقش
بخیزد صد پریشانی
مروح کن دل و جان
دل تنگ پریشان را
گلستان ساز را
بر این ارواح زندانی ... (sm50)
(sm50)
دختر عمته خدا حفظ کنه و با من پیوند بده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Roly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهش بگو من خوشم امده ازش زن من میشه(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا " زویا زاکاریان " زن و شاعر فوق العاده ای یِ !
حیف ! حیف ! من نمی فهمم چرا کسی باهاش مصاحبه نمی کنه !؟
حال و روزش چه طوره !؟
حرف حسن شماعی زاده توی برنامه ی " Greatest Hits " هیچ وقت یادم نمی ره !
گفت : من دیگه برای کسی آهنگ نمی سازم !
چون آهنگ ساختن و شعر نوشتن برای دیگران مثلِ اینِ که گلوله و اسلحه رو بدی دستِ یه نفر تا خالی کنه توی مغز خودت !
و گفت : توی موسیقی ایرانی خواننده به چشم کارمند ( زیر دست ) به شاعر و آهنگ ساز نگاه می کنه !!! نه به چشم " هم کار " !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از چه نظر سوپرایز کرد؟نقل قول:
چی به بقیه میگفتی که الان به خودت میگی؟ (sm176)
که کَشد کار ما به رسوایی (sm50)
انصافا این کچل این فحش کشون کردیم ولی تو البوم جواب همومون داد(sm2)
شرمساري ...اخراش ميره تو دستگاه دشتي سنتي ؟
گفته بودم که (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایناهانقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی اعلام کرد به خاطر وحدت آذریها از جذب مدافع ارمنستانی منصرف شدند!
نژادپرستی دیگه به چی میگن (sm54)
تریاق (sm50)
آقا تو آخرین اتوبوس میگه حسرت آزادی یا حضرت آزادی ؟؟
همش تقصیر اردشیر خان مافیاست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هفته ی دیگه میاد شایدم زودتر
(sm2)قبولهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست و بالم بستس وگرنه همین الان شات میزاشتم با دمو که ملت بریزن اینجا هاست بترکه (sm2)
حسرت ديگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از پارو فکر نمی کردم محسن بهترشو رو کنه (sm50)
ابهت تریاق (sm50)
خیلی شیک سینا حجازی رو له کرد (sm50)نقل قول:
یه تک آهنگ شیره هم بده تکمیل میشه (sm2)پاسخ به کریم شیره ای (sm2)
تو اخرين اتوبوس چه تعابير بي نظيري كار برده حسين دست مريزاد !
يكي از سه تا بهترين محسن و حسينه بدون شك (sm172)
هه خندیده ..(sm50)
" هه " معروف (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]