سر البومی هم خیلی خوب جذب میکنه ادمونقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیه ش میخوره تو ذوقشون(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
سر البومی هم خیلی خوب جذب میکنه ادمونقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیه ش میخوره تو ذوقشون(sm25)
(sm25) قهوهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جز
خواب
پارو
گلاب
كمد
وصيت
(sm120)
دقیقا!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من امروز هروقت خونه بودم پلی کردم البومو با صدای بلند.مامانم میگه با این صداش باید بره نوحه بخونه(sm142).نقل قول:
همش تقصیره آهنگای سخیفه لس آنجلسیه(sm3)
واسه من همه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط کمد رو هنوز کامل نرفم تو نخش ببنم چیه(sm120)
(sm77)
آقای جوادی آملی روز سهشنبه (۱۵ مهر-۷ اکتبر) در جریان "درس تفسیر" خود گفت: «کمال زن در فرزند تربیت کردن است، کمال زن در اصلاح جامعه است... به ما گفتند بیراهه بروید ما هم گفتیم چشم؛ فضیلت زن در این نیست که زن و دختر ما برود پایش را دراز کند و یک کسی را بزند و برای ما مدال بیاورد، فأین تذهبون، به کجا داریم میرویم.»
حیفنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهااااااای فرصت کم
من همیشه دوس داشتم برا پست ها ممر نظر بدم (sm50)مخصوصا وبلاگ شخصیش و شعر هاش (sm2)
(sm70)چی گیری دادی سبک اهنگا
داب استپ
الکترونیک راک
فانک راک
سافت راک
چیل اوت
پاپ راک
پاپ - ارکسترال
پاپ - سافت راک
دریم پاپ
دارک اسپیس
قهوه ي قجري (sm25)نقل قول:
خيلي وقت بود از روزبه كار قوي نشنيده بودم
يكي از بهترين ترانه هاش رو محسن انتخاب كرده
اول با کل البوم ارتباط نزدیکی برقرار کردم ولی نمی تونم چرا ارتباطم با جز ازش کاسته شد (sm59)
انگار با فضای البوم هماهنگ نی