این همه اشفته خیالی...(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
این همه اشفته خیالی...(sm50)
بزرگوار(sm10) نیکوتین زیادیش ضرر دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﭘﺴﺮ ﺁﺩﻡ ﮐﻪ ﻗﺎﺗﻞ ﺑﻮﺩ(sm2)
ﭘﺴﺮ ﻧﻮﺣﻢ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺑﺪﺍﻥ ﺑﻨﺸﺴﺖ
ﭘﺴﺮ ﺍﯾﻮﺑﻢ ﮐﻪ ﯾﮑﯿﺸﻮﻥ ﺁﺩﻡ ﺑﻮﺩ ﺑﻘﯿﻪ ﺷﻮﻥ ﺷﺎﺭﻻﺗﺎﻥ
11 ﺗﺎ ﺑﺮﺍﺩﺭ ﯾﻮﺳﻔﻢ ﮐﻪ ﺣﺴﻮﺩ ﺑﻮﺩﻥ!
ﺍﯾﻦ ﺍﺯ ﺣﺎﺻﻞ ﺗﺮﺑﯿﺖ ﭘﯿﺎﻣﺒﺮﺍ، ﺩﯾﮕﻪ ﺍﺯ ﺑﺎﺑﺎﯼ ﻣﻦ ﭼﻪ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭﯼ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟!
سلام خوبی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه چیکار کنیم شما بگو(sm127)
ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من که خدایی نکرده تو کار شما دخالتی نمی کنم...
ما اسیر غم و اصلا غم ما نیست تو را... من باب این مصرع عرض کردم (sm10)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ی مشکل دارم زیرنویس فیلم توی daum پلیر میذارم انگلسیه ولی توی کا ام پلیر فارسی؟ کسی میدونه (sm172)
بزرگوار احتمالا دو تا زيرنويس داره كه توي پليرت بايد انتخابش كنينقل قول:
حالا چرا اين پلير؟؟ كا ام كه بهتره به اضافه مدياپليركلاسيك
(sm10) خوبی امین جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گلو توی کا ام پلیر که پلی میکنم تمام صفحه نیست متوجه ای چی میگم بزرگوار؟
امین جان یعنی توی یه زیرنویس دوتا زبان متفاوت وجود داره؟