فدات خوبم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه راستش نفهميدم ميشه بيشتر توضيح بدي؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
فدات خوبم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه راستش نفهميدم ميشه بيشتر توضيح بدي؟؟
اون كه نه ولي ممكنه روي يه فيلم سينك شده باشه چند تا زيرنويس مختلفنقل قول:
فیلمو ک پلی میکنم توی پلیره تمام صفحه نیست فیلمه؟ بالا و پایین صفحه مشکی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اين كه طبيعيهنقل قول:
سايز اصلي فيلم اونه ولي ميشه دستي تغييرش داد
از كليد هاي اعداد در كيبودرت استفاده من تغيير ميكنه براي ريست كردن هم كليد 5 بزن
مرسی امین جان(sm10) تست می کنم الان گلونقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پنالدو (sm2)
از قسمت اعداد سمت راست كيبورد استفاده كنانقل قول:
حتما نتيجرو بهم بگو (sm10)
بزن رونالدو (sm1)
(sm50) چه بازی ای بود
من چه کار کنم دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]