الی نمیری با این شعرایی که گذاشتی ، همش مشکل تایپی داره
نمایش نسخه قابل چاپ
الی نمیری با این شعرایی که گذاشتی ، همش مشکل تایپی داره
الان همینی که گذاشتم ؟ طرف اینو نوشت گفت نشستم دونه دونه تصحیح کردم جایگزین قبلی کننقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به زودي : تايپيك حواشي ديشب باران (sm2)
خدايي خيلي سوژه بود
تو یه طوفان من یه جزیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه اضافیه!
من یه ساعت پیش کپی پیست کردم ، ای چی بگم بهت الان باید از اول همرو بزنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ترک یوسف این سبکم هس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا من از کجا بدونم چی نوشتن بعدشم تو دیگه نباید اشتباه کنی وقت بذار براش عجله ای نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن وقتی میکشه ...(sm88)
البته کلمات رو (sm2)
اوکی فردا دوباره درست میکنم ، الان هنوز دوبار آلبومو گوش ندادم (sm81)