دیشب شده بودم شوماخر ، رفتم دامپزشکی **** هنرمندان رو پیدا کردم به زور ازش گرفتم
نمایش نسخه قابل چاپ
دیشب شده بودم شوماخر ، رفتم دامپزشکی **** هنرمندان رو پیدا کردم به زور ازش گرفتم
باور داریم بهت ما اقا احسان (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنان قهوه قجری را رد نکرده ام ، خوردن قهوه قجری و مرگ قبل اتمام آهنگ، من حدس می زنم که جنون...(sm54)
خو اگه نگرفته بودم ، میومدم میگفتم نگرفتم
شما نمیرینید ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا اينمسعود علمی ديوث چاخان كرده(sm70)
يزد هنوز آلبوم نيومده فردا مياد(sm172)
نظر منو به ثبت برسون اين ديوث ببينه حواسمون هس(sm59)
اینکه دوستم نداشتی برام اهمیت نداشت
فقط دلم میخواست یه روز تموم بشن بهونه هات
دلت که پر زد واسه من به در که چشم دوختی
بال شکسته ی منو بدوز روی شونه هات(sm50)
(sm70) گفتم شاید انقد تقاضا زیاد باشه که روز اول بره واسه چاپ دوم . وقتی تو 1 ساعت یکی از فروشگاه های اینجا 80تا فروخته بعید نیس تموم شده باشه البومنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بچه ها...
میشه بگین این کیفیت 320 که گذاشتین با چه نرم افزاری ریپ شده؟؟ یا کلاَ بالاترین کیفیتو کدوم نرم افزار میده؟ (خودم میخوام ریپ کنم).
مرسی..(sm10)
احسان(sm176)