سر ترک ورژن دوم طرفدار حتی به خودمون ایمیل زدن که اهنگو حذف کنیم البته که خودش نبوده و مدیر برامه هاش بوده ولی قبلا هم از این کارا کرده
نمایش نسخه قابل چاپ
سر ترک ورژن دوم طرفدار حتی به خودمون ایمیل زدن که اهنگو حذف کنیم البته که خودش نبوده و مدیر برامه هاش بوده ولی قبلا هم از این کارا کرده
من تا اسکرین شاتش را نبینم باور نمیکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا حالا نه دیدم نه شنیدم که شادمهر به کسی جواب مستقیم بده
پیمان پیام (sm128)
آره ولی همونجور که خودت میگی اون بهداد کاموری بوده خودش آخه ......(sm192)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا قبلا هم تو فیسبوک این کارو کرده جوابش هم طولانی تر بوده
واقعا ... پس چه جالب از این کارا هم میکنهنقل قول:
من که میگم ندیدم خودم ...(sm172)
(sm51)
ج دادم عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره نادر هست اما عجیب نه(sm120)
خدا پدرشو بیامرزه جدیدا هم که یه خورده فعالتر و اجتماعی تر شدهنقل قول:
به قول احسان بود میگفت اینا اثرات یه مدت معاشرت با ابیه (sm120)