این یعنی اینکه شهرزادی ها ریخته بودند بیب تونز (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این یعنی اینکه شهرزادی ها ریخته بودند بیب تونز (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوووم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از نظر تو بهتر از آلبوم پارو می باشد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
"آخرین اتوبوس" و "تریاق " رو پشت سر هم گذاشته (sm178)
ای مردمان ای مردمان
انگار پادشاهه داره حرف میزنه (sm50)
اگه طرب انگيزا رو حذف ميكرد با اختلاف بهترين و يكدست ترين و سنگين ترين البومش ميشد ...نقل قول:
تشنگی (sm217)
متصل بد نیست اون دوتای دیگه نمیخوره به فضای آلبومنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صد در صد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی چه آلبومی داد (sm50)
اون دو تای دیگه هم یکم دیگه گوش بدی تلقین میشه که خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه به جز متصل سه تا دیگه نیستن؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کیست این هم هس که
چنگیز شاه مقصود جنگ زده اخرین اتوبوس شرمساری تریاق پشت هم پلی میشه هنگ میکنم(sm50)
ببخش گاو جان (sm118)
خودش گفت دو تا نقل گرفتم دو تانقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگفت همش منم نقل میگرفتم همش
اخه چه تلقینی مگه محسن اینجاس بمونیم رودرواسی یا چیزی به ادم میرسه دارن واقعا لذت میبرن چرا کسی تو مجمع شهرزاد و تلقین نکرد؟به خدا ای از اون حرفا بود دیگه ادم که بزور از چیزی لذت نمیبرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این دو سه نادان که چنین می دانند،
از جهل که دانای جهان ایشانند،
خر باش که این جماعت از فرط خری،
هر کو نه خر است کافرش می خوانند...
(sm50)
اهوم ، البته من بودم تو كلاسيكا فقط امير بي گزند و ترياقو و پريشان ونگه ميداشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره چطور ؟نقل قول:
فضاش خیلی سنگین میشد ! (sm50) هرچند الانم هست (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسم الله ای شیرین لقا(sm50)
کلی گفتم . هر آهنگی از هر خواننده ای که روش تعصب داری فقط و فقط بار اول گوش بدی اگه خوشت اومد که هیچی ولی پلی کردی گفتی بزار یه بار دیگه گوشم این میشه تلقیننقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با بقیش من کاری ندارم اون میشه سلیقه که هر کسی یه نظری داره کاملاً قابل احترامه
من زهرها نوشیده ام (sm50)
اصن بحث خوب و بد نیست بحث اینه با بقیه آهنگا جور نیستننقل قول:
تنظیم تریاق چه فضای سیاهی داره (sm50)
حداقل بنرم معروف شد ...(sm120)نقل قول:
البته اول طور دیگه نوشتم الی گفت باز تغییر دادم ... (sm120)
ایولا منم نظرم همینه ! خوب بودن که تو سبک خودشون خوبن ولی با بقیه جور نیستننقل قول:
چقدر گیجی تو پسر (sm172)نقل قول:
داره با کنایه میگه..
آها من وارد نشم تو این بحث بهتره (sm120)نقل قول:
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلش اون بود ديگه هر چند با كارايي ديگم ميشد فضا رو شكست مثل پارونقل قول:
اكر چه فكر كنم شماها مثل من خود به خود اونا رد ميكنين (sm50)
(sm77) استاد و دوست عزیزم جلیل جان (sm77) من به گور بابای شوهر عممه ام خندیده ام اگر کنایه زده باشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا اصن من دیگه در مورد آلبوم چیزی نمیگم
مگه موسیقی عیر اینه واسه لذت بردنه؟حتی اگه تلقینه ام هرکی بلاخره یه لذتی میبره دیگه دقیقا نظر هرکی محترمه ولی اینکه تو یه جمعی که همه موافقن یکی بیاد هی تخریب کنه یکم اذیت میکنه یه بار شما گفتی خوب نیست همه دیدن قرار نیست همه خوششون بیاد ولی این چندبار تکرار میشه یه جوریه قرار نیست موسیقی ایران با یه چاوشی درست بشه یا خراب بشه (sm10)نقل قول:
پریشان هم خیلی عالیه (sm50)
اینبار به گور بابای شوهر خاله ام خندیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا با سلیقه ی من جور نیستن ! واسه گاهی وقتا خوبه ! توی شعر و تنظیم چنگیز و آخرین اتوبوس و شاه مقصود و تریاق ! شرمساری هم شعرش خیلی خوبه (sm50)نقل قول:
(sm2)چرانقل قول:
(sm2)نقل قول:
آقایی احسان جان.. نزن این حرفو (sm10)نقل قول:
عه پس من اشتباه کردم.. عذر میخوام..
ولی من شخصن با حرفت موافقم.. انسان زود عادت میکنه و میپذیره.. حتی شکنجه رو.. (sm50)
هیچکی منو دوس نداره (sm74)نقل قول: