به نظر من تنها دلیل خرابی یوسف صفاست..
خدایی ادم پاره میشه بخواد اینو بخونه..
از شعر سپید هم اونور تره.. شعر نامرئیه..
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من تنها دلیل خرابی یوسف صفاست..
خدایی ادم پاره میشه بخواد اینو بخونه..
از شعر سپید هم اونور تره.. شعر نامرئیه..
انصافا آلبوم خوبی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دوست داشتم راک اصیل داشته باشه ولی گوش کردم یاد خاطرات گذشته افتادم
به سلامتی تموم کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط MAF [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موفق باشی(sm10)
قهوه قجری تا الان محبوب ترین کار(sm132)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوی میرزوووو رفتی ...دی؟(sm3)
پارو (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقسردگی میگیره آدم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
ممر دول طلا(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]