پست زدم عکس با آلبوم بفرستین فتوکلیپ درست کنیم ، نیم ساعت نشده 30 تا عکس اومده
فکر کنم باس با 11 آهنگ آلبوم فتوکلیپ درست کنیم با این وضع
(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
پست زدم عکس با آلبوم بفرستین فتوکلیپ درست کنیم ، نیم ساعت نشده 30 تا عکس اومده
فکر کنم باس با 11 آهنگ آلبوم فتوکلیپ درست کنیم با این وضع
(sm2)
ممنون مهدی جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنین
(sm10)
وصیت(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث کوجا بودی دولم برات تنگ شده بود (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mirza119 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن یعنی این(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه خونه کوچیک (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیما دپرسوو کجاست ؟
اون مستعد دپ بودنم هست فک کنم کار به کلینیک و مشاوره کشیده(sm120)
وصیت خیلی بده (sm25)انگار مردینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
یوسف (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]