کدوم شب میلاد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
کدوم شب میلاد؟
امشب پخش میشه
چند وقتی تلگرام نیستی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
آخه فرهاد فردا دو تا امتحان پشت سرهم دارم، مثل هر چی فکر کنی دارم میخونم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشاالله فردا جبران میکنم (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به دختر دایی ایم هم راضی ام . . . (sm25) (sm51) (sm25)
سلام دو ستان حالتان چیطور است؟
اینو ببینید آهنگش از داریوشه میتونید لطفی بکنید همین آهنگی که در این کلیپ هست با کیفیت خوب بهم بدید؟ مرسیتونم(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدم میاد دوتا امتحان تو یک روز باشه یعنی من که باشم یکی را حذفش میکنم .
یکبار هم سر جلسه از امتحان راضی نبودم برگه را به مراقب ندادم دوباره واحد درسی گرفتم از این کار را زیاد کردم (sm2)