دوستان گوشی این پیغامو میده
This Sim Card is from an unknown source
تو گوگلم چیزی پیدا نکردم.
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان گوشی این پیغامو میده
This Sim Card is from an unknown source
تو گوگلم چیزی پیدا نکردم.
فک کنم حل شد (sm120)
بازم اومد(sm74)
قربونت(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب که بودم با فرهاد صحبت کردم.
اینو برام پیدا کنید(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدای تو داداش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره درسته (sm134)
این فایل که باز نمیشه صادق.نقل قول:
چی هست این؟
هر جایی که من تنهایی رفتم
خوش بحالتون دوتایی رفتین
فکر کنم باید فلش پلیر رو سیستمت نصب باشه آهنگ سلام ایران از داریوش هست در واقع کلیپه خود همین آهنگش رو با کیفیت خوب میخوام اگه اجرا نشد بگو تا صوتش رو بفرستم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها من اطلاعات موسیقیم ضعیفه میشه بگید اینا کارشون چیه و چه تاثیری روی موزیک داره؟
1.تنظیم کننده
2.میکس
3.مسترینگ