@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)اونجور که تو گفتی فک کردم پرسپولیس 3 تا خورده
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)اونجور که تو گفتی فک کردم پرسپولیس 3 تا خورده
(sm120)
علیرضا نپر وسط حرف من (sm120)
(sm98)تالشی ها اگه جای ترکی یاد گرفتن قدر خودشون میدونستن میتونستن به استان شدن فک کنن در ایندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)خانقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آی گفتی (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا که ترکا شهرو گرفتن (sm25)
بازی رو میدیدی اخرش سرتو میکوبیدی به دیوارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینقدر این گوسفنده... اخرای بازی کلی تک به تک و ضد حمله رو ریدن توش
اخرشم به اختلاف 1 گل بردن
ترکها شهر رو نگرفتن خودتون ترک شدین و ترکی یاد گرفتیننقل قول:
چن تا تالشی همکلاسیم بودن همشون اصالتا تالش بودن یه دونه ترک بینشون نبود ولی همه ترکی حرف میزدن (sm98)
چی بگم طرف باهام ترکی صحبت می کرد بلد نبودم گفتم فارسی حرف بزن. فهمید تالشم گفت مگه میشه تالش باشی ترکی نتونی صحبت کنی (sm138)نقل قول:
اینجا هیچوقت پیشرفت نمیکنه اکثر مردمش مثل نمایندش هستن متاسفانه
(sm120)جوش نزن مهم 3 امتیازهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]