همچنان " تریاق " (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
همچنان " تریاق " (sm50)
خیلی با حال اینروزا فرق داره انگار تازه ساخته نشده ماله یه زمان دیگس(sm50)
گرفتی مطلبو..؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاوشی ریده با صدای اگزوزش البوم حمید عسگری از این شر و ورا ام بهتره (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنان مخلصم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این حرفا چیه جلیل جان (sm10)
اتفاقاً خیلی هم خوبه برای جوونا که تجربه کنن ...
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)آخه متصل از اولشم معلوم بود بهتر از اون دوتای دیگس اینجور نبود که با گوش دادن زیاد تلقین بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاه مقصود (sm74)
کاملا (sm50) فکرمون یکیه ...نقل قول:
اما چی بگه ادم ...
در دیده من اندرآ وز چشم من بنگر مرا
زیرا برون از دیدهها منزلگهی بگزیده ام
(sm50)
متصل فدای دموش شد.. هر کی یه چیزی ازش تو ذهنش ساخته بود..نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیشه همه چیو اینجا گفت.. ولی خوب آلبوم ضعف هایی داره که اونم باید پذیرفت که تمرکز فکری زیادی نداشته محسن به خاطر شهرزاد.. بعدشم پارو لامصب مثل غول میمونه.. هر چی بیاد با مقایسه میشه..
من فکر میکنم اگه شهرزاد دو رو قبول نکنه میشه امیدوار بود که البوم بعدی معجونی از پارو و امیر باشه..
این البومم باید واقع بینانه دید.. هم قویه و هم ضعف داره..
باید هم عاشقش بود و هم نسبت بهش مسئول بود...
(sm50)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی جاهای آلبوم عجیب و غریبه واقعا (sm1)
این واسه دانلود نیست ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیانوی استاد فریبرز لاچینی ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم اول فک کردم اون باشه، ولی کپی رایت خود محسن زدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا دمو و تیزر دادن کار مزخرفیهنقل قول:
قطعا ضعف هایی هم داره آلبوم که باید گفته بشه
پروژه هایی مثل شهرزاد فقط محسن و عقب میندازه فک نکنم قبول کنه سری 2 رو
غیر ممکنه از تیررس چاوشی ها خارج شده باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
چرا میخند ؟ (sm120) عجبا (sm120)نقل قول:
فقط آلبوم توماس این وسط مظلوم واقع شد فقط یکی دو تا سایت ایرانی زدن (sm74) آیتونز احمق تاریخ ریلیز رو اشتباه زده بود (sm74) شانس نداریم که (sm81) البته خودم دان نکردم (sm2) خاک بر سرش (sm2)
قویترین البوم(sm50)
صدای محسن تو تریاق داره چی زمزمه می کنه چه بغضی داره (sm81)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی را رو سفید کردی (sm2)
اشتباه تایپی بود الاغ الان خنده داره هر هرنقل قول:
بی مصرف
درست صحبت کن مرتیکه نزار با زبون روزه ...
(sm6)نقل قول:
دایورت شدی عمو حالا زر بزن تا رستگار شی به تو چه من چی می نویسمنقل قول:
خودمون فهمیدم اشتباه شد لزومی نداره نقل بگیری خودم درستش کردم
به یه ورشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخرین اتوبوس(sm81)
دخیل می بستم(sm81)
تریاق ده...(sm178)
هی آستین بردی به چشمای نجیبت
دستات خجالت می کشیدن توی جیبت
(sm81)
دلت یه زندونه یه چار دیواری
تصورم از تو دود هوا شد رفت(sm81)
مروح کن دل و جان را
دل تنگ پریشان را
گلستان ساز زندان را
بر این ارواح زندانی(sm74)
همون بهتر توماس رو کسی محل نده ، مرتیکه رید به خاطرات خوب قدیمی مون ، ساز جدایی زد از همون اولا که یه روزی بیاد we are one بخونه اونم با خواننده ای فیت داد که بهترین آهنگش میدونی هلاکتم عاشق سینه چاکتم بود (sm2)نقل قول:
اگه کار نرم افزاری بلد بودم یه کلیپ واسه " شرمساری " میساختم (sm172)
آلبوم امیر بی گزند برای من که هیچی از موسیقی نمیدونم و یه شنونده عادی ام ، یه مقدار سنگین بود (sm50)
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین اتوبوسم مثل فیلم کوتاهه(sm50)
آدمو یاد خواب میندازه(sm50)