تنبل شده اصلانقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل به کار نمیده
فقط میره تفریح
نمایش نسخه قابل چاپ
تنبل شده اصلانقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل به کار نمیده
فقط میره تفریح
خب دیگه زن و بچه دار ک شده باید ب فکر اونا هم باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا من راضیم یک شنبه ها که درامز میزنه ، یه شعر باشه و همونو ضبط کنه و روشم بخونه بده گوش کنم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زن و بچه بهانس ...وگرنه شادمهر همش در حال اجرای کنسرت های تور تجربه کن بوده ... یک چهارم وقت کنسرتو بزاره شاهکار درست میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
یعنی صد رحمت ب خود کنه !!! اینا دست اونم از پشت بستن ...
بابا ولش کنید شادمهرررررررررر ...
هی زرت و زرت هم عکس با شادمهر میزارن ادم قاطی میکنه (sm178)
عصبی شدم از دستش(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)(sm178) (sm178)(sm178)
از البوم جدید فقط عکس میزاره ولی از تجربه کن هی اجرای جدید
انشالله بعد این آلبوم شاهکاراش شروع میشه ب شرطی ک این تیم کنه تجربه کن دست از سرش بردارندنقل قول:
نوشته اصلی توسط shadisl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه شادمهر ایران میموندنقل قول:
چی میشد
حیف این اسطوره
حیف که قدرش رو ندونستن
(sm74)
باید تو رو پیدا کنم
شاید هنوزم دیر نیست
و البته الان هم خودش قدر هنر و استعدادش رو نمیدونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط miladina [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و آثاری جاودانه خلق نمیکنه
حیف
کار عجیب زیگورات...
برداشتن کامینگ سون از پست نقطه ضعف در کانال و پیج اینستاگرام زیگورات...
فعلا منتظر نباشیم...!
کنسل میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهری که من دیدم میشینه البوم تجربه کن رو خودش دوباره تنظیم میکنه و میده ... حداقل ده تنظیم از روز سرد هم توشه(sm50)
اگه ایران بود، سبب، رسیدی، یه دختر و ... رو نداشتیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط miladina [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا حیف شدهنقل قول:
,
بعد البوم خداحافظی نکنه خوبهنقل قول:
الان فکر میکنه با این گروه داره شاهکار درست میکنه
عیب نذاره به جاش اهنگایی مثل البوم دهاتی البوم مسافر و از همه مهمتر اهنگ ستاره و علامت سوال و .... داشتیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینارو که گفتی رو هم داشتیم فقط ویدیوشو نداشتیم
تو ساده دل کندی ولی تقدیر بی تقصیر نیست (sm74)نقل قول:
نه داداش این کنسل شدنی نیست..گذاشتند بعد محرم پخشش کنندنقل قول:
شاید این آثار حلق نمیشدندنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما خب بودنش اینجا از اینکه فرسنگ ها دور از وطن باشه خیلی بهتر بود
و اینکه وقتی هم بود با اون همه مشکلات و سخت گیریها اما باز هم خالق آثار جاودانه ای شد و حتما باز هم میتونست بهترین ها رو خلق کنه
دقیقانقل قول:
کاملا تایید میشه
کاش شرایط مساعد بود و نمیرفت
من تو زندگیم موسیقی رو با آثار شادمهر شناختم
اولین آلبومی هم که خریدم از شادمهر بود
تا عمر هم دارم عاشقشم
شادمهر (sm127)
همونطور که دوست شادمهریمون گفتند با یک دقیقه آخر این کار هر بار بغض میکنند
برای بنده هم همینطوره
بارها و بارهاست که این کار رو گوش میدم و هر بار بغض میکنم
من البوم پاپ کرن شادمعر و خیالی نیست رو زیاد گوش میدادم عالی بودنقل قول:
اعتراف واسه من
سخت تره از این مردن
خاطرات دلموووووو
تا کجاها میبردن
کاش میشد، دیدنت
فقط توهم باشه
کاش میشــــــــد دردااااااااای من
مثل دردای مردم باشه
#اعتراف(sm74)
(sm98)
بریم گیر بدیم اینو پخش کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط majid136 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی حیفه
بهم گاهی دروغ میگفت نخواست باور کنه کم بود
میدونست من دوسش دارم همینم نقطه ضعفم بود
.
موزیک: شادمهر عقیلی...!
.
������ #نقطه_ضعف
یعنی شادمهر با 20 سال سابقه نمیفهمه چجور کارایی داره میخونه بعد ما میفهمیمنقل قول:
اگه اینجوریه پس خودشم قبول ندارین شما
حرفت درسته... شادمهر تو این دوره فقط ب دنبال کسب درآمد بوده..واسه همین یکی دوتا آلبوم دم دستی داده بیرون ک واسه کنسرتاش تنوع داشته باشه...خود شادمهر میدونه این آهنگا تو سطح خودش نیست ولی الان فقط فکرش کنسرت و درآمده... شاید این آلبوم را ک بده بیرون دوباره ب فکر ایده های جدید و آهنگای تاپ بیفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا کنه کار توپ بده بازنقل قول:
من شادمهری رو میخوام که وقتی اهنگش دانلود میکردم یک هفته پشت سرهم پلی بشه و خسته نشم از اهنگ
(sm121)
(sm111)
فیلم قدیمی تولد شادمهر در کنار عشق قدیمیش ژینا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب ویالونی زد
کی دست از سر این شاعرهای مسخره بر میداره و یه البوم بی کلام میده
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترکوند شادمهر (sm127)(sm127)(sm127)
شاید یه روزِ سرد
شاید یه نیمه شب
دلت بخواد بشه
برگردی به عقب
شادمهر (sm127)
دمش گرم عجب ویولونی زد ...(sm127)(sm127)
ولی باز روز سرد (sm98)(sm98)
یه پست در میون این اهنگه ...