خراب بودن حالِ جامعه رو وقتی میشه فهمید که جوونا تو بهترین سن و سالشون نصف حرفاشون با “اى کاش”شروع میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
خراب بودن حالِ جامعه رو وقتی میشه فهمید که جوونا تو بهترین سن و سالشون نصف حرفاشون با “اى کاش”شروع میشه
ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﻫﻨﻮﺯ ﻧﻔﻬﻤﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﻫﺴﺘﻪ ﺍﯼ ﻭﺍﺳﻪ ﺭﺩﮔﻢ
ﮐﺮﺩﻧﻪ،ﺑﯿﺸﺘﺮﯾﻦ ﺧﻄﺮﯼ ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ ﺩﻧﯿﺎ ﺭﻭ ﺗﻬﺪﯾﺪ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺧﻂ
ﺗﻮﻟﯿﺪ ﭘﺮﺍﯾﺪﻩ ﻧﻪ ﻏﻨﯽ ﺳﺎﺯﯼ ﺍﻭﺭﺍﻧﯿﻮﻡ
اینترنت ۱ روزه ، ۱۵ مگابایت ، ۵۰۰ تومان
اینو به هر کشوری نشون بدی پناهندگی میدن
تو تبلیغات محصولات لاغری میگه
لاغر شوید و از اندام خود لذت ببرید…….
همینم مونده از اندام خودم لذت ببرم!
خودجنس بازا!!!!
خاورمیانه جای امنی نیست! بخصوص وقتی میشنوی که سایپا، 1 میلیارد دلار ماشین به کشورهای همسایه فروخته!
ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺍﺯ ﯾﻪ ﺑﭽﻪ ﺩﻫﻪ 80 ؛ﯾﻪ ﺑﭽﻪ بامرام و با ادب دهه 60 ﺑﺴﺎﺯﯾﻢ؟؟.
ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﺧﺪﺍ »ﮐﺘﮏ«
من واقعا تنبل نیستم
فقط از هیچ کاری نکردن بیشتر لذت می برم
یه دفه نشد احساس خوشحالی کنم
زندگی یه ساعت بعد نرینه بهم
یکی از ویژگی های آشپزی من اینه که حتی اگه ماست و خیار هم درست کنم دستم می سوزه!
خطرناکتر از کسایی که تظاهر به روشنفکری می کنن، کسایی ان که فکر می کنن خیلی روانشناسن!
به بعضیام باید بگی ” حیف شناسنامه ت که تورو بزرگ نشون میده”
چند روز پیش داشتم یه مازاراتی میخریدم . . .
سر یک حرف خیلی کوچیک معامله بهم خورد
گفت پول بده ، منم نداشتم ^_^
ﻓﻜﺮ ﻧﻜﻨﻴﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﻮ ﺍﻳﺮﺍﻧﻪ ﻛﻪ ﻣﻠﺖ ﺍﺯ ﺩﺭﺧﺖ ﺗﻮﺕ ﺁﻭﻳﺰﻭﻥ ﻣﻴﺸﻨﺎ !! ﻣﻦ ﺗﻮ
ﺳﻮﻳﻴﺴﻢ ﺩﻳﺪﻡ ﺍﻳﺮﺍﻧﻴﺎ ﺍﺯ ﺩﺭﺧﺖ ﺗﻮﺕ ﺁﻭﻳﺰﻭﻧﻦ
از کوروش بزرگ پرسیدند:
چرا زنان شما پوشش سر ندارند؟
کوروش فرمود:
پوشش بانوی سرزمین من , “پلک های مردان” سرزمینم است.
کوروش جان آسوده بخواب مردان سرزمینت ریـــــــــــــــــــــــ ــــدن
بچگیام که فامیلامون میومدن خونمون بچه هاشونو
یه گوشه گیر میاوردم تا می خوردن می زدم !البته خونشون که می رفتم تا می خوردم می زدنما …فک و فامیل انتقام گیره دریم ؟
داﺩﺍﺷﻢ ﺩﻳﺸﺐ ﮐﻠﻲ تقلب ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﺑﺮﺍ ﺍﻣﺘﺤﺎن ﻓﻴﺰیکشصبح ﻳﺎﺩﺵ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﺒﺮﻩ ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ ﺩﺭﺑﺴﺖ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺭﻓﺘﻪ ﺳﺮ ﺟﻠﺴﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺮﺳﻮﻧﻪ !واقعا راضیم ازش …
به مامانم میگم : شام چی داریم ؟میگه : آنچه گذشت !میگم : غذای جدیده ؟میگه : عارع …میگم : خو حالا چیا داره توش واسه سلامتی خوبه ؟میگه : هرچی تو این هفته پختم و کوفت نکردی رو قاطی کردم دوتا تخم مرغم زدم بهش و مث کتلت سرخش کردم !اگه اینم کوفت نکنی فردا شب پس از سال ها داریم …
دیشب خواب دیدم عمو پورنگ مرده!مردم ریختن تو خیابونا مى خونن: اردک تک تک…تک تک اردک!
دربیابان دلم توتنها شتر بودی………
ﺟﺎﯼ ﺧﺎﻟﯽ ﺗﻮ ﺭﺍ ﻧﻪ ﭼﺎﯼ ﭘﺮ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﻧﻪ قهوه …
.
.
.
ﺍﯾﻦ ﺑﻘﺎﻟﯽ ﺳﺮ ﮐﻮﭼﻤﻮﻥ ﯾﻪ ﺟﻮﺭﭘﺎﺳﺘﯿﻞ ﺟﺪﯾﺪ ﺁﻭﺭﺩﻩ
ﻻﻣﺼﺐ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻮﺷﻤﺰﺱ ﻓﻘﻂ ﺍﯾﻨﺎ ﺟﺎﺗﻮ ﭘﺮ ﻣﯿﮑﻨه
ﺑﻪ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﻣﯿﮕﻢ : ﺩﻟﻢ ﮔﺮﻓﺘﻪ**!
ﻣﯿﮕﻪ : ﭼﺎﻩ ﺑﺎﺯ ﮐﻦ ﺗﻮ ﮐﺎﺑﯿﻨﺘﻪ**!
ﯾﻨﯽ ﻣﺤﺒﺖ ﺗﻮ ﺧﻮﻧﻮﺍﺩﻩ ﻣﺎ ﻣﻮﺝ ﻣﯿﺰﻧﻪ**!
به سیستم گویای نانوایی شاطر اکبر خوش آمدید؛ جهت اطلاع از قیمت نان عدد ۱، ثبت نام خرید نان به صورت قسطی عدد ۲، طرحهای تشویقی رنگی عدد ۳ و شرکت در قرعه کشی پنج نان رایگان در هفته عدد ۴ را فشار دهید*
ﺧﻌﻠﯽ ﺩﻭﺱ ﺩﺍﺭﻡ ﻭﻗﺘﯽ ﻋﺼﺒﺎﻧﯽ ﻣﯿﺸﻢ
...
ﻣﺜﻞ ﺗﻮ ﻓﯿﻠﻤﺎ ﺑﺰﻧﻢ ﺁﯾﻨﻪ ﻭ ﺑﺸﻘﺎﺑﺎ ﺭﻭ ﺑﺸﮑﻮﻧﻢ !
ﻭﻟﯽ ﻧﻤﯿﺸﻪ , ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ می کُشَتم
فقط یه ایرانی وقتی خواب میبینه به کتاب تعبیر خواب رجوع میکنه و اگه تعبیرش به نفعش بود خوشحال میشه و اگه به نفعش نبود میگه من اصن به تعبیر خواب اعتقاد ندارم
ﻓﺪﺭﺍﺳﻴﻮﻥ ﺷﻨﺎﻱ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺑﺮﺍﻱ ﺍﻳﻨﮑﻪ ﺑﺎﻧﻮﺍﻥ ﺑﺘﻮﺍﻧﻨﺪ ﺑﺎ ﭼﺎﺩﺭ ﺩﺭ ﻣﺴﺎﺑﻘﺎﺕ
ﺷﻨﺎﻱ ﺍﻟﻤﭙﻴﮏ ﺷﺮﮐﺖ ﮐﻨﻨﺪ؛
ﺑﻪ ﺟﺎﻱ ﺭﺷﺘﻪ ﻫﺎﻱ ﺷﻨﺎﻱ ﭘﺮﻭﺍﻧﻪ ﻭ ﻗﻮﺭﺑﺎﻏﻪ،ﻃﺮﺡ:” ﺷﻨﺎﻱ ﺳﻔﺮﻩ ﻣﺎﻫﻲ “ﺭﺍﺑﻪ ﻓﺪﺭﺍﺳﻴﻮﻥ ﺟﻬﺎﻧﻲ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﺩﺍﺩ
خوشبختی یعنی اینکه
..
خوشبخت باشی*به جون خودم معنیش اینه*برید حال کنید با این اطلاعاتی که مفتی در اختیارتون میزارم
الله اکبر از وجود این همه نمک در من
یه بیماری جدید اومده این روزابه نام خودمعشوق پنداری،یعنی تادودقیقه بایکی گرم میگیری فکرمیکنه عاشقش شدی!
ﺗﻮ ﺧﻴﺎﺑﻮﻥ ﻣﻴﺨﻮﺍﺳﺘﻢ ﺭﻓﻴﻘﻤﻮ ﺻﺪﺍ ﮐﻨﻢ
ﺩﺍﺩ ﺯﺩﻡ : الاااااغ …
۶ ،۷ ﻧﻔﺮ ﺑﺮﮔﺸﺘﻦ |:
این آمار واسه کشورمون فاجعس !
به پسره گفتم :جنبه داری؟؟ گفت :عااااره……* گفتم :بگو :ناموسا… گفت :ناموسا…** گفتم :ننت با آقام چالوسن [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]||
درست حدس زدید…* بلاک شدم
دوستان گرامی
خواهشا عکس خنده دار و فان و ترول داشتین بذارین تو این تاپیک
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون اینجا بیشتر به تاپیک جوک شبیه تر شده
و مخصوص متنه
چون خیلیا عکسو ترجیح میدن به متن و حوصله خوندن جوک ندارن به نظرم اومد اینا جدا باشن بهتره
(sm93)
چقدر ذوق کردی ... یکم حواست رو جمع کنی به عنوان سر کارگر انتخاب مبشی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره بابانقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعر تفت میده همچنان (sm120)
فقط یه زن ایرونی میتونه 200 هزار تومان بده پول آرایشگاه ....بعد واسه کفش بچش تو مغازه چونه بزنه....
فقط یه ایرونی میتونه با تمام انگشتاش 50 نوع مختلف (بلکه هم بیشتر) سوت بزنه...!
یارو با بنز آخرین مدلش داشته توی اتوبان صد و هشتاد تا می رفته،
یهو می بینه یه موتور گازی ازش جلو میزنه!
خیلی شاکی می شه و پاش رو میزاره رو گاز و با دویست تا سرعت از بغل موتوره رد می شه.
یک مدت بعد دوباره موتوریه با سرعت از بغلش رد می شه!
یارو دیگه قاطی می کنه و با سرعت دویست و چهل تا ازش جلو می زنه!
همینجور که داشته با آخرین سرعتش می رفته یهو موتور گازه مثل تیر از بغلش رد می شه!
طرف کم میاره به موتوره علامت می ده که بیا بغل. خلاصه دوتایی نگه می دارن. یارو تا پیاده می شه می گه: "داداش خیلی باحالی، فقط بگو با موتور گازی چطور روی ما رو کم کردی؟"
موتوریه با رنگ پریده و نفس نفس زنان می گه: "والا داداش... خدا پدرت رو بیامرزه نگه داشتی!... کش شلوارم گیر کرده بود به آینه بغلت!"
به همبن سوی چراغ قسم
اگه مخاطب خاصتون رو از محله ی خودتون انتخاب کنید...
نصف ترافیک همت درست میشه....
علاوه برقانون پاک کن ها تمام نمیشن بلکه گم میشن بازم قانون داریم تو مدرسه از جمله:
قانون خودکار:خودکار ها فقط سر جلسه امتحان تمام میشوند (حتی مورد داریم خودکاره فقط موقع امتحان ها نمینویسه بقیه مواقع ازش جوهر اضافی هم میپاشه)
قانون امتحان1: جلسه امتحان جلسه آلزایمر نیز نام دارد بگونه ای که حتی اسمت هم یادت میره (واقعیه ها) چه برسه به سوالات.
قانون امتحان2: اگه بین دو گزینه در یک امتحان هرکدام را شانسی انتخاب کنید آن گزینه صد در صد غلط است.
قانون امتحان3: اگه به جواب یک سوال شک کردید و آنرا پاک کردید و یه جواب دیگر نوشتید مطمئن باشید پاسخی که اول دادید درست بود.
این روزها رسم شده خانمها غذا که درست میکنن اول عکسشو میزارن تو شبکه های اجتماعی بعد اجازه میدن بقیه بخورن^_^
ای بابا این سینگِل چیه خداییش؟؟[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
.
همش پسرا پی ام میدن : تورو خدا بگو سینگلی... !!
منم میگم : جَدُ آبادِته .. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوش نباشه یه وقت..[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیزی خیلی فکرمو مشغول کرده
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خدایی هیشکی عاشق من نیس؟؟؟
یا دارین مسخره بازی در میارین؟؟؟!!!!