سه تا غذای بدرد بخور داشت همش ات و اشغال بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سه تا غذای بدرد بخور داشت همش ات و اشغال بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب مشکل همینه که متوجه نمیشید من دارم متلک میندازم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوردین؟؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این زنه مجریش همه چی،و میخورد هی الکی تعریف،میکرد یه غذای سریلانکایی بود میگو.رو با لنگ و پاچه و پوست ریخت تو غذا ساز همه چیش له شد چشماش مونذ روش (sm2)نقل قول:
شب آرزوها (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
حالمونو خراب نکن اخر شبی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی شب آرزوهاتون مبارک (sm10)
آرزو میکنم همه به آرزوهاشون برسن (sm111)
بقیش،موند سرخ کردن تو ماهیتابه خوردنش زنیکه یه تعریفی میکرد (sm2)نقل قول:
ایشالااااااااااا(sm127)نقل قول:
(sm9)نقل قول: