(sm50)(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)(sm27)
عرض کنم خدمتت اول اینکه اون روز من مشغله کاری داشتم و نتونستم بازم صبح بیام ! دوم اینکه اون بیت شعر فلسفی ِ کنایه آلود نبود ( یاد آهنگ همین خوبه ابی افتادم و شکلک هم زدم )نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوم اینکه من کجا قانون گذاشتم !! من گفتم اسم شاهین رو تغییر بده تو تاپیک کامینگ سون که یه وقت مشکلی پیش نیاد ...
50 بار بار که پیام ندادم ! ولی 33 یا 34 بود پیام دادم که اسپم ها رو حذف کنی ، ممنونتم هستم که انجام دادی ! به خاطر این اینجا ازت تشکر کردم که شما جواب پخ رو ندادی ولی کار درست شد و ...
چهارم اینکه من ندیدم بگی نمیشه واسه همین اینجا بهت گفتم ( بازم میگم کاش همیشه کلمه نمیشه رو پخ میکردی و تمام بود و دیگه دنبالشو نمیگرفتم )
پنجم اینکه من اشتباه کردم اسم نیاوردم ولی خیال کردن رو نگفتم دیگه !! کجا گفتم خیال کردن(sm77) این کلمه یکم یار منفی داره ! چشب از این به بعد میگم امیر جان عزیزم پخ داری ، اصن همینجا مطرح میکنم که مزاحم کارت نشم
میدونم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه بعد اینهمه مدت گرفتم (sm120)
یه جمله ای هست الی میگه : من نمیدونم این رفته فنلاند چیکار کنه و از این چیزا ، همون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو نمیدونستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
(sm166)
چطوری خر مگس(sm70)
(sm2) خوبم ممنون؟ خوبی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبم.چه خبرا از اون ورا؟(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کدوم ورا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]