(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولین و آخرین چیزی که دین مبین اِسمال یاد آدما می ده اینه که : به جای همه تصمیم بگیری . . . (sm3)
کدوم خدا !؟ (sm2)
مهندسی یِ تکنو لوژی یِ نرم افزار خووندی فرهاد !؟
اون کسی که بهت یاد داده :
شاه و گدا ، پول دار و بی پول ، فرقی ندارن توی روزه گرفتن ، آخرین تکنو لوژیش یه لامپ صد توی اتاقش بوده ، برای حامله کردن دختر 12 ساله . . . (sm50)
(sm77)
نقل قول:
تو خودت بی اعتقادی کفر میگی مشکل خودته گردن بقیه ننداز
درود خدایان برتو (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوش نزن . . . تو هم دیر نکردی . . . (sm2)
2 نوع روزه داریم ما .
یکیش که یه ماهه
طبقه متوسط به بالا .
اونم نه همه ! آدم خوبم داریم ولی اکثرا همینه که من میگم
اونایی که تو 11 ماه هر کاری می کنن این یه ماه رو تلافی می کنن
و اما دوم .
طبقه ضعیف یعنی من که تو کل 12 ماه روزه داریم . (sm50)
یاد هامون افتادم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحث فیلم یوسف و زلیخا بود گفتم یادی از اون فیلم کنیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)