ما که فقط مدرک مهندسی داریم (sm2) یکی تبریک هم بگه خودمون حال نمی کنیم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
ما که فقط مدرک مهندسی داریم (sm2) یکی تبریک هم بگه خودمون حال نمی کنیم (sm120)
حداقل روزشو بدون (sm2) روز مهندس دقیقن دو ماه پیش بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سامل مهندسین دانشگاه ازاد نمیشه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)به من چه سپید گفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هي دارم ميگم خدايا چقدر اين تبريك روز مهندس آشناستنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند وقت پيش يه جا شنيدمشا
فكر ميكردم خواب ديدم (sm2)
(sm70)ما که دولتی بودیم ، اونم چمران ولی در کل چیزی بارمون نیس از مهندسیشنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شكست نفسي ميفرمايين (sm2)نقل قول:
(sm2)ورودی ما کل داشنگاهو به گند کشیده بود (sm2) عجیب ورودی ای بود آغا عجیییب (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)