اسمتو زمزمه کردم این تمام شورشم بود......
نمایش نسخه قابل چاپ
اسمتو زمزمه کردم این تمام شورشم بود......
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم!؟
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیال میکردم برای پیشونیم یه خونه ی کوچیک رو شونه هات داری (sm81)
مگه ما مثل شما تک خوریم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم میاد به هم میرسونیم(sm25)
اسمتو زمزمه کردم این تمام شورشم بود(sm172)
البته تاریخ انتشار خارج از اختیار محسن بوده (sm168)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخندد به شب ، شب میشود چشمانش. آلوده اش میکند به اشک ، خنده با طعم پس گردنی های پدربزرگ ، تا کنون خورده ای؟! مزه اش هم بد نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Grayman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهشا اگه خرید آنلاین داره آلبوم کمک کنید ضروریه (sm25)
از دیجی کالا بخرنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]