ک.یرم تو الی جرات داره چونم بذاره تا با مارم آشناش کنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ک.یرم تو الی جرات داره چونم بذاره تا با مارم آشناش کنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگو دیوث زشته .. (sm39)
خره من شوخی کردم (sm2)ویرایش بزن دلیل ویرایشم بزن غلط کردم (sm2)
سلام نازنین خوبی ؟! (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرمنده الان دارم دی وی دی کپی میکنم .. (sm2)
به تو چه(sm39)(sm2)نقل قول:
فکر کنم جمله ات اینطوری اصلاج بشه بهتره(sm2)نقل قول:
ریدم تو سرت سرباز عسلام (sm2)(sm128)
برین به سر خودت *** تو کست کردن(sm2)نقل قول:
(sm50)(sm27)
بر درخت زنده ی بی برگی چه غم !?؟!
وای بر احوال برگ بی درخت .. !!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زرت