اما من این حرفارو بعد از تو جدی نمی گیرم (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
اما من این حرفارو بعد از تو جدی نمی گیرم (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز این قاطی کرد فیلسوف شد . . . (sm2)
دو یو لاو می ؟ دو یو دو یو
دو یو نید می ؟ دو یو دو یو (sm50)
در ضمن : " این " دی شب توی سوراخ چووونت بود ، اسمش رو جیغ می زدی ، حالا برای من " این این " می کنی . . . (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یار موافق چتتا فیلم از خطه ی شرق اروپا معرفی کن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم زیاد نگاه میکنی هااااا(sm70)
صبح نگی " این " زبون نداشت ، 2 تا بذاره لای چووونم . . . داشتم و گذاشتم . . . (sm2)
و اما ما یه تعداد فامیل عتیقه داریم که به غیر از پول و طمع به چیزای قشنگ دیگه ای اصن اهمیت نمیدن
یعنی اصن نمی فهمن دوست داشتن یعنی چی . نمی فهمن موزیک که روحتو صفا بده یعنی چی
اینجوریه که تو می بینی و حالت به هم می خوره بالا میاری . چند ساله به خاطر این چیزا کاری باهاشون ندارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب عتیقه هایی مثقالی چند (sm2)
روزی یه فیلم که نمیشه زیاد فیلم دیدن اونم گاهی اوقات فرصت نمیشه(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]